KOLININA IZJAVA IZMIŠLJENA, SVE JE LAŽ? Nigde ne postoji snimak na kom je čuveni sudija komentarisao Zvezdin gol
Foto: EPA/Sergei Ilnitsky

ŠTA KAŽETE SAD?!

KOLININA IZJAVA IZMIŠLJENA, SVE JE LAŽ? Nigde ne postoji snimak na kom je čuveni sudija komentarisao Zvezdin gol

Na društvenim mrežama može se videti informacija da ta radijska emisija uopšte ne postoji

Objavljeno: 14:18h

Ne jenjava pažnja koja je posvećena 158. Večitom derbiju.

Skoro svi srpski mediji objavljivali su "naučne radove" na tu temu, pravile su se razne geodetske, arhitektonske i ostale geometrijske analize, da bi se na kraju došlo do zaključka da se ne može zaključiti da li je bio gol ili ne.

Čak se, navodno, i najbolji sudija u istoriji fudbala Pjerluiđi Kolina oglasio po tom pitanju u emisiji Top gol, preneli su svi srpski mediji.

Pjerluiđi Kolina
Pjerluiđi Kolina foto: Reuters

Međutim, kako se može čuti na društvenim mrežama, a i pročitati kojekuda, ta emisija ni ne postoji, a kamoli da je u njoj gostovao legendarni Kolina.

U Italiji postoji tematski kanal Top Calcio 24, ali Kolina nije bio gost u toj emisiji. Na internetu ne postoji nikakav trag takve izjave popularnog sudije, osim u srpskim medijima, koji su preneli sledeće reči:

- Na snimku se sve jasno vidi, čuvar mreže barem pola metra vadi loptu iz gola. Da sam ja bio sudija, takođe bih pokazao na centar - navodno je pričao legendarni arbitar.

Odakle se ova izjava pojavila, verovatno nikada nećemo saznati, ali očigledno je da se ipak nije ceo svet navukao na srpsko fudbalsko ludilo...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.