NIKOLIĆ: Superligaši mogu da pozavide Kolubari, pokazali smo protiv Zvezde da smo dobra ekipa!
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

JEDAN OD JUNAKa TRIJUMFA

NIKOLIĆ: Superligaši mogu da pozavide Kolubari, pokazali smo protiv Zvezde da smo dobra ekipa!

Crno-beli su nastupali u izmenjenom sastavu

Objavljeno:

Trening oporavka, pa priprema za utakmicu 10. kola Superlige Srbije koju crno-beli igraju u nedelju 30. septembra na Čairu sa ekipom Radničkog iz Niša.

U izmenjenom sastavu sa Ostojićem u zadnjoj liniji, Đerlekom, Uroševićem po boku, vođstvo za crno-bele u 19. minutu igre doneo je Nemanja Nikolić u 1/16 finala Kupa Srbije. Konačan rezultat FK Kolubara -- FK Partizan 1:2 (0:1).

- Počelo je takmičenje gde smo uspešni i osvajali trofeje tri godine za redom - kaže Nemanja Nikolić za sajt Partizana.

Nemanja Nikolić
Nemanja Nikolić foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

- Kolubara je izašla sa pravom ekipom koja je jedna od favorita za povratak u Prvu ligu Srbije i koja ima dosta iskusnih igrača koji će samim tim doprineti njihovom napretku i povratku. Atmosfera je bila odlična, a pozitivno sam iznenađen i kvalitetom terena na kojem može da im pozavidi dobar superligaški tim.

Partizan je pokazao da u rotaciji ima igrače na koje itekako može da računa?

- Izašli smo kao potpuni favoriti i to opravdali na terenu, igrom i dominacijom kroz posed lopte. Gledali smo da se što manje potrošimo, jer smo iskreno dosta psihički i fizički iscrpljeni posle večitog derbija i dešavanja koje ne želim da komentarišem. Predstoji nam teško gostovanje u Nišu, gde moramo da idemo na pobedu i vratiti se na pobednički kolosek u Superligi. Pokazali smo u utakmici sa "večitim" rivalom da smo bolja ekipa i da imamo prava da se nadamo trofeju.

Odlična igra čitavog tima i dve asistencije levog beka Uroševića?

- Čestitao bih Čakiju (prim.aut. Slobodan Urošević) na odigranoj utakmici, koju je krunisao sa dve lepe asistencije, kao i kompletnom timu na pobedi. Moj gol je došao kao plod jedna lepe akcije, ali iskreno nisam zadovoljan svojim današnjim izdanjem.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/FK Partizan)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.