NIKAD GA NISMO VIDELI OVAKO UPLAŠENOG: Klop ribao Šaćirija, Albanac pretrnuo od straha kao da je bebica!
Foto: Reuters

BRAVO, JIRGENE

NIKAD GA NISMO VIDELI OVAKO UPLAŠENOG: Klop ribao Šaćirija, Albanac pretrnuo od straha kao da je bebica!

Sine, teško ćeš ti u Beograd posle ovoga...

Objavljeno:

Liverpul je porazom od Čelsija u Liga kupu Engleske završio to takmičenje, što se, naravno, nije preterano svidelo treneru kluba sa Enfilda Jirgenu Klopu.

Ekscentrični Nemac je posle meča imao šta da kaže svojim igračima, a posebno Džerdanu Šaćiriju, koji je igrao solidno, ali se nije proslavio u nekim situacijama, i to iz nekoliko razloga.

Prvo jer je pokušavao da isfolira faulove i valjao se po travi, a potom i zbog grešaka u igri. Nemački stručnjak je u nekoliko navrata ustajao sa klupe i besno gestikulirao ka švajcarskom ofanzivnom veznjaku. Odmah posle poslednjeg sudijskog zvižduka prišao je Šaćiriju i nastavio sa "ribanjem". Koliko je bio ljut govori i to što nije mogao da izdrži da igrači odu u svlačionicu.

Jirgen Klop i Džerdan Šaćiri
Jirgen Klop i Džerdan Šaćiri foto: Printscreen/Twitter

Engleskim medijima to nije promaklo, pa su upitali Klopa šta se zaista događalo:

- Šta se dogodilo? Šaćiri je trebalo gađa na drugu stranu, da nađe Salaha i izbaci ga u situaciju da igra jedan na jedan. Kada Mo ima loptu u tim situacijama imamo veću šansu nego kada ubacujemo loptu u kazneni prostor gde su svi igrači rivala. Eto, zbog toga sam bio ljut - izjavio je trener Liverpula poprilično iznerviran.

Dakle, Šaćiri nije dobro izveo prekid koji mu je Nemac zadao, pa se možda dogodi da će zbog toga ispaštati... Npr, nedolazak u Beograd je prvo što nam pada na pamet.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.