VARNIČI NA TRENINGU: Pogledi Murinja i Pogbe sve govore, a bolje što ne čujemo šta pričaju jedan drugom!
Foto: Printscreen/Twitter/@SkySportsNews

Procureo snimak svađe

VARNIČI NA TRENINGU: Pogledi Murinja i Pogbe sve govore, a bolje što ne čujemo šta pričaju jedan drugom!

Trener i bivši kapiten Junajteda su se odmah na početku treninga prepirali

Objavljeno:

U Mančester junajtedu nikako ne cvetaju ruže, a već nedeljama se priča o svađi i lošim odnosima između trenera Žozea Murinja i sada već bivšeg kapitena Pola Pogbe.

Portugalac je oduzeo traku Francuzu, međutim, Mančester je u međuvremenu izgubio od Derbi Kauntija i ispao iz Liga kupa i sve to kao da je još više pogoršalo situaciju među njima dvojicom.

Odmah u sredu na treningu pred kamerama koje su bile prisutne zbog dolaska deoničara kluba, uhvaćen je momenat kako se Murinjo i Pogba prepiru.

Francuski vezista se javio pomoćnom treneru Majklu Keriju pored koga je bio Portugalac koji mu je nešto dobacio. Usledio je Pogbin zbunjeni pogled u fazonu "o čemu se radi", da bi Murinjo nastavio da mu čita bukvicu ni ne pogledavši u njegovom pravcu.

Ipak mu osvajač Mundijala to nije prećutao i odgovorio mu nešto, a kako je Murinjo nastavio sa pričom, naposletku se zapitao da li govori o njemu?!

Inače, Pogba nije bio ni u protokolu za meč sa Derbijem, a prema tvrdnjama engleskih medija, tokom prethodne nedelje Murinjo mu je na treningu pred svima poručio da nikada više neće biti kapiten, barem dok je on klubu.

Čini se da će na kraju jedan od njih ipak morati da ode sa "Old Traforda".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.