NAVIJAČI SU DUGO ČEKALI TAJ DAN: Velike promene u Humskoj, a sve će se desiti u martu!
Foto: Starsport©

NOVITETI...

NAVIJAČI SU DUGO ČEKALI TAJ DAN: Velike promene u Humskoj, a sve će se desiti u martu!

Partizan je dobio zeleno svetlo

Objavljeno:

Partizan je dobio saglasnost Skupštine Beograda za rekonstrukciju stadiona u Humskoj, posle koje bi ovo fudbalsko zdanje zablistalo novim sjajem

Crno-beli su pre petnaestak dana predali zahtev, a na osnovu predloga Gradskog veća Beograda Skupština je usvojila predlog za izradu detaljne regulacije Sportskog kompleksa "Partizan".

To znači da u Partizanu sa dobijenom dozvolom mogu da započenu izradu arhitektonskog rešenja, radova na stadionu, posle čega slede konkretizacija i sređivanje objekta u Humskoj.

- Dugujemo veliku zahvalnost predsedniku Skupštine grada Nikoli Nikodijeviću, zbog činjenice da je brzo usvojen predlog za izradu detaljne regulacije. Na nama je sada da radimo punom parom, spremimo projekat i što je pre moguće počnemo s radovima - rekao je generalni direktor Partizana Miloš Vazura za Novosti.

Uprava FK Partizan
Uprava FK Partizan foto: Dado Đilas

Prema idejama koje još nisu pretočene u konkretan projekat novog izgleda Partizanovog fudbalskog zdanja, u planu je pokrivanje stadiona uz dodavanje još jednog "prstena", s obzirom na to da se radi o starom stadionu. Takođe, uradiće se novi sportski blok, svlačionice će biti izmeštene sa dosadašnjih pozicija, tribine će biti potpuno renovirane, teren će imati grejače.

Prema načelnom planu, radovi bi trebalo da počnu u martu sledeće godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.