VULETIĆ: U našim derbijima se linije uvlače i izvlače kao u crtanim filmovima!
Foto: Dragan Kadić

158. VEČITI DERBI

VULETIĆ: U našim derbijima se linije uvlače i izvlače kao u crtanim filmovima!

Čudi me da naslovi posle utakmice nisu bili na primer: "Bravo hrabra Zvezdo"

Objavljeno:

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić u razgovoru za "Novosti" osvrnuo se na odličnu partiju crno-belih u 158. Večitom derbiju, ali je govorio i o kontraverznom pogotku Crvene zvezde.

Vuletić je uporodio trenutno stanje u srpskom fudbalom sa kultnim crtanim filmom "La linea".

- Problem linija u našim derbijima me podseća na crtani film sa uvlačenjem i izvlačenjem linija, sve u zavisnosti od potrebe. Žao mi je što se u danu posle derbija više bavimo temom gola Crvene zvezde nego izvanrednom igrom Partizana. Igrali smo sjajan, evropski fudbal protiv učesnika Lige šampiona, koji je sada odigrao za nijansu manje bojažljivo nego protiv Napolija. Shodno tome, čudi me da naslovi posle utakmice nisu bili na primer: "Bravo hrabra Zvezdo". Ta Zvezda koja se toliko veliča je, da podsetim, ovog leta dobila tri od devet utakmica u Evropi - rekao je Vuletić za Novosti.

La linea - kultni crtani film
La linea - kultni crtani filmfoto: Printsreen

Profesor Pravnog fakulteta ne želi da se tvrdi da gola nije bilo, ali smatra da niko sa sigurnošću ne može da tvrdi da je lopta prešla liniju. Vuletić je takođe uporedio Vladana Milojevića i Zorana Mirkovića.

- Niko ne tvrdi da nije bio gol, isto tako je teško reći sa sigurnošću da je bio gol. Tako je naš trener Mirković posle utakmice rekao da ne zna da li je lopta celim obimom prešla liniju, dok je Zvezdin trener siguran da je gol regularan. Ako postoji i najmanja sumnja u regularnost, takav gol se ne priznaje, ali eto - zaključio je Vladimir Vuletić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.