LEGENDA SE GUŠILA U SUZAMA: Zvone Boban plakao kao kiša dok je slušao govor najboljeg igrača sveta!
Foto: Printscreen/Twitter

Nije mu bilo svejedno

LEGENDA SE GUŠILA U SUZAMA: Zvone Boban plakao kao kiša dok je slušao govor najboljeg igrača sveta!

Luka Modrić je uspeo da rasplače svog idola

Objavljeno:

Dan ponosa je u Hrvatskoj, a kako i ne bi bio kada je Luka Modrić proglašen za najboljeg igrača sveta u izboru FIFA, u kome su glasali kapiteni i selektori svih reprezentacija.

Hrvatu je ovo bilo treće veliko individualno priznanje ove godine (posle Zlatne lopte na Mundijalu i izbora za najboljeg fudbalera Evrope prim. aut), a posebno je jedan emotivan detalj na ceremoniji dodele u Londonu privukao pažnju čitavog sveta.

To je reakcija još jednog legendarnog hrvatskog fudbalera, Zvonimira Bobana, koji je sada blizak saradnik predsednika FIFA Đanija Infantina, a koji nije mogao da zadrži suze dok je Modrić na bini držao u rukama priznanje.

U trenucima kada se tokom govora Modrić osvrnuo na generaciju koja je 1998. godine u Francuskoj osvojila bronzanu medalju na Mundijalu i posebno istakao Bobana kao svog idola iz detinjstva, slavni bivši fudbaler nije mogao da zadrži suze.

- Želim da se zahvalim svom idolu Zvoni Bobanu, bivšem kapitenu Hrvatske i generaciji hrvatskih fudbalera koji su 1998. osvojili svetsku bronzu. Bili su mi velika inspiracija i kao tim nas uverili da verujemo kako i mi možemo da napravimo nešta veliko u Rusiji. Nadam se da ćemo mi biti inspiracija nekoj drugoj generaciji koja dolazi - rekao je Modrić, dok se Boban zaplakao u tim trenucima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.