ISTRAGA OPET OTVORENA: Pari Sen Žermenu ponovo preti izbacivanje iz Evrope!
Foto: Reuters

DA LI ĆE UEFA ISTRAJATI?

ISTRAGA OPET OTVORENA: Pari Sen Žermenu ponovo preti izbacivanje iz Evrope!

- Ako se na kraju utvrdi da je Pari Sen Žermen kriv mogao bi da bude izbačen iz evropskih takmičenja na jednu ili više sezona - piše Skaj

Objavljeno:

Loše za Nasera Al-Kelaifija i njegov klub,UEFA je potvrdila da će ponovo pokrenuti istragu protiv PSŽ-a zbog kršenja finansijskog fer-pleja,

javlja britanski Skaj.

Od 2017. goidne i istorijskog transfera Nejmara u francuski tim, PSŽ je pod lupom Evropske kuće fudbala. Stvari su se pogorđšale novim megalomanskim transferom, koji je usledio. PSŽ je doveo Mbapea iz Monaka na jednogodišnju pozajmicu, ali sa obavezom da ga potom kupi za 185 miliona miliona evra.

Sve to je nateralo čelnike UEFA da pokrenu istragu, pošto pravila nalažu da klubovi ne smeju da troše više nego što zarade, a eventualni deficit ne može da bude više od 30 milona evra u roku od tri sezone.

Fiorentina je prijatno iznenađenje u Seriji A, a naš Nikola Milenković blista! Viola večeras ide na noge Interu, a kvota da neće izgubiti (dupla šansa X2) je 2,16. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Fiorentina.

- Ako se na kraju utvrdi da je Pari Sen Žermen kriv (za kršenje finansijskoj fer-pleja), mogao bi da bude izbačen iz evropskih takmičenja na jednu ili više sezona - piše Skaj.

Ovo bi značilo da ukoliko PSŽ bude kažnjen Crvena zvezda bi imala priliku da igra na jesen u Evropi, pošto bi tako zasigurno obezbedila treću poziciju u grupi C Lige šampiona.

Utakmica između srpskog šampiona i skupocenog PSŽ-a je na programu 3. oktobra na "Parku prinčeva" (18:55 časova).

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.