Babunski uporedio Zvezdu sa Barselonom i objasnio gde sve može da igra! (FOTO) (VIDEO)

Brzo se adaptirao

Babunski uporedio Zvezdu sa Barselonom i objasnio gde sve može da igra! (FOTO) (VIDEO)

On je prošao sve mlađe kategorije Barselone, a od 2013. godine igrao je za drugi tim Barselone s kojom je raskinuo ugovor
Objavljeno:

Novi fudbaler Crvene zvezde,David Babunski,rekao je da mu se dopada sistem rada u ekipi iz Ljutice Bogdana i dodao da su način rada i stil igre vrlo slični onima iz Barselone. - Sve je super i mnogo sam srećan. Saigrači, stručni štab i sportski radnici iz kluba prihvatili su me vrlo dobro i pomažu mi, tako da se osećam kao u svojoj kući. Ovde su metodologija rada i stil igre vrlo slični kao u Barseloni, tako da se brzo adaptiram i polako stičem sve više poverenja kod saigrača - rekao je Babunski za sajt kluba.

Babunski je prošle nedelje potpisao ugovor sa Zvezdom na dve i po godine. On je prošao sve mlađe kategorije Barselone, a od 2013. godine igrao je za drugi tim Barselone s kojom je raskinuo ugovor.
Fudbaleri Zvezde se nalaze na pripremama na Kipru, a danas je prvi trening sa ekipom odradio Edson da Silva. Trening nije u potpunosti odradio Predrag Sikimić zbog bola u leđima, dok je Marko Petković bio na terapiji zbog udarca.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.