NOVI IZLIV GNEVA STOJKOVIĆA: Ponižavaju nas kao da nismo deo Srbije! Sudija je vikao gol, a Boaći tek skočio!
Foto: Starsport©

158. večiti derbi

NOVI IZLIV GNEVA STOJKOVIĆA: Ponižavaju nas kao da nismo deo Srbije! Sudija je vikao gol, a Boaći tek skočio!

Rasplakali su mnogo dece danas, sve razumem, da Zvezda treba da bude prva, ali nemojte ovo da radite, ponižavate naš klub, kao da nismo de Srbije - rekao je golman Partizana

Objavljeno:

Izjava oko koje će se dići mnogo prašine, Vladimir Stojković je po završetku 158. Večitog derbija šokirao sve, rekao je da će se odreći srpskog pasoša zbog Zvezdinog gola u 73. minutu.

Nastavio je golman Partizana u istom maniru i miks zoni, novinarima je bez dlake na jeziku rekao sve što mu je na umu.

- Videli smo još jednu istorijsku situaciju na našem stadionu. Naravno, protiv Partizana. Ništa drugačije nismo ni mogli da očekujemo. Ne možemo iz ove kože, to je viša sila. Na deset snimaka se vidi da sam ja celim telom iza lopte, on (pomoćni sudija) to nije mogao da vidi. Počeo je da viče da je gol čim je Boaći počeo da skače, pođimo od toga da je izrežirano, mi danas nismo smeli da pobedimo i zato me je sramota.

Stojković smatra da njegov bivši klub jednostavno mora da osvaja titule i pobeđuje u domaćem prvenstvu.

- Ovo ne umanjuje Zvezdin uspeh u Evropi, čestitam im na tome. Bili smo mnogo bolji, svi ste to videli. Ne ostaje mi ništa drugo osim da vratim srpski pasoš, sve razumem, da Zvezda treba da bude prva, ali nemojte ovo da radite, ponižavate naš klub, kao da nismo deo Srbije. Rasplakali su mnogo dece danas, čestitam fudbalerima Crvene zvezde na fer i korektnoj igri - završio je golman Partizana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.