ZABORAVITE RONALDA, JUVE IMA NOVI TRIK: Fudbaler Mančester Sitija stiže u Torino!
Foto: AP

transfer

ZABORAVITE RONALDA, JUVE IMA NOVI TRIK: Fudbaler Mančester Sitija stiže u Torino!

Juve je inače prošlog leta potrošio oko 110 miliona evra na dovođenje Kristijana Ronalda, što je svakako i bio transfer koji je obeležio ovo leto

Objavljeno:

Kako pišu italijanski mediji prvi čovek Juventusa Andrea Anjeli već zna ko će biti sledeća super zvezda koju želi da angažuje posle Kristijana Ronalda.

Kako Juve ne može da angažuje Sergeja Milinković Savića i kako je naučna fantastika angažovanje Kilijana Mbapea koji su ranije bili transfer mete italijanskog šampiona, Andrea Anjeli ima ideju ko bi mogao da bude naredni igrač kog bi mogao da kupi.

U pitanju je fudbaler Mančester Sitija Liroj Sane.

Anjeli navodno vidi Sanea kao mladog Kristijana Ronalda i igrača koji će biti među najboljima na svetu. Ipak pitanje je koliko će Mančester Siti biti voljan da sluša ponude za Sanea, koga procenjuju na preko 150 miliona evra.

foto: Reuters

Takođe Juventusu je jasno da reprezentativca Nemačke neće moći da dovedu u skorije vreme, pa se radi zapravo o dugoročnom planu Anjelija.

Juve je inače prošlog leta potrošio oko 110 miliona evra na dovođenje Kristijana Ronalda, što je svakako i bio transfer koji je obeležio ovo leto.

Stara dama gostuje Frozinoneu u Seriji A u okviru petog kola u nedelju od 20 i 30, a za sada se nalazi na prvom mestu na tabeli sa stoprocentnim učinkom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.