Ibrahimović najavio kraj karijere, kao i gde će je završiti!
Foto: Printscreen/Instagram

fudbal će izgubiti jednog mađioničara

Ibrahimović najavio kraj karijere, kao i gde će je završiti!

Zlatan zna u kojem će klubu okačiti kopačke o klin

Objavljeno: 16:38h

Zlatan Ibrahimović se posle teške povrede koju je "zaradio" igrajući za Mančester junajted preselio u Ameriku i tamo sada igra za Los Anđeles Galaksi, a iako su svi smatrali da će tamo da završi karijeru pogrešili su.

Kada igrač ode u SAD da igra fudbal i to još sa punih 36 godina, svi očekuju da ide da uzme još koji dinar do kraja karijere, ali to nije slučaj sa Ibrakadabrom.

Opis: Siti traži „žrtvu“ posle poraza od Liona u Ligi šampiona, a ta uloga je, čini se, namenjena Kardifu. Kvota na pobedu Sitija bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,83. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Kardif - Mančester Siti.

Zlatan je u jednom razgovoru sa Kejlom Kulmanom otkrio gde bi mogao da igra posle Galaksija.

- Primio sam ponudu od Malmea. Klub u kojem sam počeo karijeru želi da me vrati kući i da tamo završim karijeru. Moram priznati da sam zainteresovan. Jedino što mi nedostaje u karijeri je trofej sa njima - rekao je Ibra.

Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović foto: AP

On je u tom klubu započeo svoju karijeru, a onda se sa 19 godina preselio u Ajaks, a onda su sledeli Juventus, Inter, Barselona, Milan, PSŽ, Mančester junajted i Los Anđeles Galaksi.

U svojoj karijeri je postigao 500 pogodaka, a taj ljubilarni je bio neverovatan i postigao ga je prošlog vikenda.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.