RAZJASNIO ODLAZAK U PENZIJU: Konačno se oglasio Danko Lazović!
Foto: Printscreen/Youtube/Other Football

SREĆNO U DALJEM ŽIVOTU

RAZJASNIO ODLAZAK U PENZIJU: Konačno se oglasio Danko Lazović!

Doneo je mnogo trofeja klubovima u kojima je igrao, ali je došlo vreme da kaže "zbogom"

Objavljeno:

Danko Lazović je iznenada rešio da završi karijeru, a sada već bivši igrač Videotona pojasnio je svoju odluku i obrazložio da je došlo vreme za nove izazove van fudbalskog terena

Nekadašnji napadač Partizana u Videoton je došao u junu 2016. godine, odigrao je 80 utakmica i postigao 29 golova za tim iz Šekešfehervara.

- Zahvalan sam Videotonu, jer mi je pružio priliku da nastavim da igram fudbal, ali sada je vreme da završim karijeru. Naravno, ništa neće moći u potpunosti da zameni fudbal, ali osećam da me sada čeka nova avantura. Hoću da se zahvalim saigračima ne vremenu koje smo provelizajedno, kao i sjajnim trenerima od kojih mi je bila čas da učim. Veliku zahvalnost dugujem i navijačima koji su me podržavali prethodne dve godine, kao i svim drugim ljudima u klubu - naveo je Lazović u poruci na sajtu mađarskog šampiona.

Sportski direktor Videotona Zoltan Kovač istakao je da je Lazovićeva odluka iznenadila sve u klubu.

- Razgovarali smo telefenom u nedelju, a sreli se u ponedeljak. Tada mi je objasnio zašto je doneo takvu odluku. Dobro je razmislio, razgovarao sa porodicom, verujem da će Danko svakako biti uspešan u budućnosti - kazao je Kovač.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.