Da li je Ibanjez najluđi fudbaler na Balkanu? Istetoviraće grb Zvezde, a igraće za Hrvatsku?

neverovatna priča

Da li je Ibanjez najluđi fudbaler na Balkanu? Istetoviraće grb Zvezde, a igraće za Hrvatsku?

Samo zamislite levog beka crveno-belih u kockastom dresu, a ispod njega tetovaža grba našeg kluba
Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde, Luis Ibanjez, mogao bi da izazove eksploziju na Balkanu. Naime, u samo dva dana pojavile su se dve informacije koje su maltene nespojive. Evo o čemu se zapravo radi. U sredu se u većini srpskih medija pojavila informacija, da bi Argentinac koji poseduje hrvatsko državljanstvo, mogao u martu da zaigra za reprezentaciju naših suseda.

Nebojsa Mandic
Ko najbolje vozi karting u Zvezdi, a ko je zapalio na plažu? (FOTO) Sama činjenica da bi jedan fudbaler kluba sa Marakane mogao da igra za Hrvatsku deluje veoma pompezno, ali Ibanjez još uvek nije odlučio da li će zaigrati u kockastom dresu. - Moje ime se spominjalo samo u kontekstu mogućih kandidata. Teorijski, naravno, da bi za mene to bilo veliko priznanje, ali u ovom momentu mislim da to nije realno, pa se time ne opterećujem. Međutim, spominjanje mog imena za reprezentaciju je veliko priznanje i za Zvezdu, kao i znak da se liga u kojoj sada igram prati i ima vrednost - rekao je Ibanjez za Večernje novosti.

Kako se fudbaleri Crvene zvezde oporavljaju od napornih Grofovih treninga na Kipru! (FOTO)
Klub mi je pomogao da ponovo igram na visokom nivou, a hoću da uzvratim plasmanom u eltino takmičenje i onda istorijski podvig ovekovečim tetovažom pored božanstva Maradone i Boke Juniors

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.