LOVA DO KROVA: Zvezdinim fudbalerima drastično skočila cena posle remija sa Napolijem
Foto: Starsport©

AGENTI TVRDE

LOVA DO KROVA: Zvezdinim fudbalerima drastično skočila cena posle remija sa Napolijem

Jedan bod u Ligi šampiona doneo je tako mnogo...

Objavljeno: 08:25h

Fudbaleri koji su otvorili sezonu u Ligi šampiona povećali su svoju vrednost na tržištu, a fudbalski agenti Zoran Stojadinović i Ranko Stojić procenjuju da će u decembru, kada se završi takmičenje, vredeti najmanje duplo više

Samo jedan meč u Ligi šampiona bio je dovoljan fudbalerima Crvene zvezde da se u najboljem svetlu predstave Evropi, pa je tako igračima koji su igrali protiv Napolija (0:0) preko noći porasla cena za ukupno milion evra, piše Kurir.

- Sam ulazak u Ligu šampiona ima svoju cenu. Fudbaleri će to tokom takmičenja potvrditi ili demantovati. Verujem da će Crvena zvezda rasti kroz ovo najkvalitetnije takmičenje na svetu, a samim tim da će i uvećati svoju cenu na tržištu - kaže Zoran Stojadinović za Kurir.

Slično misli i Ranko Stojić, ali...

- Još je prerano za ovakve analize, jer je za porast cene nekog igrača potrebno vreme. To u brojkama znači tri do četiri utakmice kako bi došlo do konfirmacije kvaliteta. Što bi se kod nas reklo, potrebno je da se potvrđuješ s najboljima u kontinuitetu. Sasvim je sigurno da su fudbaleri, trener i klub dobili drugi rejting u svetu, samim tim i povećali svoju vrednost. Crvena zvezda se digla na viši nivo, a ja sam ubeđen da će ljudi koji vode klub znati sve to da iskoriste, odnosno da se u narednim godinama približe top klubovima u Evropi - istakao je Stojić za Kurir.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.