MIRKOVIĆ OPLEO PO SUDIJI: Umem da "namirišem" neke stvari!
Foto: Beta/Branislav Božić

trener ima pamćenje kao slon

MIRKOVIĆ OPLEO PO SUDIJI: Umem da "namirišem" neke stvari!

Ovaj mladi gospodin koji je sudio večerašnju utakmicu, sudio nam je i protiv Mačve. Ako vratimo film kako je lako dosudi penal protiv nas, a onda kako ga lagano nije dosudio - rekao je strateg crno-belih

Objavljeno: 21:44h

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković izjavio je nakon pobede nad Radom (1:0) da se vidi pomak u igri crno belih i da je bilo dosta dobrih stvari.

- Bilo je tu dosta dobrih stvari, ima pomaka u igri. Imali smo problem sa realizacijom pogotovo u prvom poluvremenu, a u pojedinim delovima utakmice izgledalo je kao da su im noge okovane - rekao je Mirković posle utakmice.

On je čestitao ekipi Rada na fer i korektnoj utakmici i istakao da mu je žao njihovih povređenih igrača, takođe je čestitao i svojoj ekipi na relativno dobroj utakmici.

foto: Starsport©

Kada je reč o igri crno-belih Mirković je rekao da generalno gledano može da bude zadovoljan, jer je napravljena dobra uvertira za nedelju i 158. večiti derbi protiv Crvene zvezde.

- Hteli smo da dođemo do igre i posed je bio na našoj strani, ali u poslednjoj trećini nismo imali odlučnost i ubilačku agresivnost da se postigne gol. Postigli smo gol u drugom poluvremenu i onda smo izrotirali malo drugačije - kazao je šef struke crno-belih.

foto: partizan.rs

Mirković je dodao da ima pamćenje kao slon i da su mu neke stvari kristalo jasne.

- Konkretno, ovaj mladi gospodin (Miloš Đorđić) koji je sudio večerašnju utakmicu, sudio nam je i protiv Mačve. Ako vratimo film kako je lako dosudi penal protiv nas, a onda kako ga lagano nije dosudio. Meni neke stvari ovde nisu jasne, u stvari, kristalno su mi jasne. Ako nama u domaćem fudbalu trebaju ovakve stvari, nema problema, ali ja nisam iz te priče. Dugo sam u fudbalu i mnogo dobro ga vidim, osećam i retko šta može da mi promakne, a znam i da "namirišem" neke stvari" - kazao je Mirković.

foto: Starsport©

Na pitanje novinara da li se plaši nedelje Mirković je istakao da nema čega da se se plašim.

- Ne plašim se nikoga. Čega da se plašim? Žašto bih se plašio, ali jednostavno, jedno sa drugim ne ide - rekao je trener crno-belih i dodao da neka pobedi bolji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.