VELIKAN OPSEDNUT ZVEZDINOM ODBRANOM: Skauti se zaljubili i u napadača crveno-belih!
Foto: Reuter

transfer bombe u najavi

VELIKAN OPSEDNUT ZVEZDINOM ODBRANOM: Skauti se zaljubili i u napadača crveno-belih!

Biće novca za upravu Crvene zvezde

Objavljeno:

Perfekcija - reč koja najbolje opisuje Zvezdinu odbranu u eri Vladana Milojevića, na premijeri u Ligi šampiona crveno-beli su potvrdili epitet jedne od najboljih u Evropi, a to nije promaklo skautima evropskog velikana. Ipak, pored neefikasnosti Crvene zvezde u duelu sa Napolijem, skauti su u svoje beležnice upisali i ime jednog napadača.

Naime, na Marakani su sinoć bili skauti škotskog Selitka, a pratili su nekolicu fudbalera Crvenu zvezde. Prvo ime koje se spomenulo u škotskim medijama je Srđan Babić. Na njihovu žalost zlatni Orlić nije nastupao u meču sa Napolitancima.

Pored štopera rodom iz Banja Luke skauti prvaka Škotske pratili su i dvojac "Gardista". Vujadin Savić je još na leto bio zanimljiv ekipi Brendona Rodžersa, a sada su Škoti iskoristili priliku da ponovo vide kapitena Crvene zvezde, a bogami imali su i šta da vide, Savić je briljirao, a Zvezda je odlela.

Ljubimac Delija Milan Paavkov takođe je bio zanimljiv skatima Selitika, pogotovo što robusni napadač potpuno odgovara ostrvskom načinu igre.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.