BLAMAŽI HRVATA SE SMEJE CEO REGION: Delije će ili pobesneti ili pući od smeha kad čuju koje su ime dali Zvezdinom stadionu!
Foto: Starsport©

Njima je to isto

BLAMAŽI HRVATA SE SMEJE CEO REGION: Delije će ili pobesneti ili pući od smeha kad čuju koje su ime dali Zvezdinom stadionu!

Nadamo se da je ova greška bila slučajna, jer verujemo da ko radi taj i greši

Objavljeno:

Ne samo region, nego i cela Evropa, pa i svet izvestili su o prvoj utakmici Crvene zvezde u Ligi šampiona i spektakularnoj atmosferi koju su napravile Delije.

Međutim, u štampanom izdanju hrvatskog medija "Jutarnji list" potkrala se nedopustiva greška, da ne kažemo blamaža za jedan medij takvog renomea i tiraža.

U izveštaju sa utakmice u Beogradu, da li slučajno ili možda namerno napisano je da se stadion srpskog kluba zove "Mitar Mirić"?!

Izveštaj Jutarnjg lista u kome je stadion Crvene zvezde nazvan Mitar Mirić
Izveštaj Jutarnjg lista u kome je stadion Crvene zvezde nazvan Mitar Mirić foto: Printscreen/Instagram/podgoricki_vremeplov

Da li neko od naših kolega iz sportske rubtike Jutarnjeg zaista ne zna ime najvećeg stadiona u Srbiji ili je napravio "lapsus lingue" ili je njemu ime Rajko Mitić (prva Zvezdina zvezda i jedan od najboljih srpskih fudbalera prim. aut.) zvuči isto kao i ime poznatog folk pevača ne znamo.

Ipak, u duhu kolegijalnosti verujemo da je ovaj propust bio slučajan, a ne nameran.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.