ODBIO MESIJA, JER HOĆE SVOG NEMANJU! Mali Duki umalo rasplakao igrača Partizan: Duša moja mala... Naježio sam se!
Foto: Budi human

Heroj naš maleni

ODBIO MESIJA, JER HOĆE SVOG NEMANJU! Mali Duki umalo rasplakao igrača Partizan: Duša moja mala... Naježio sam se!

Nemanja R. Miletić nije mogao da pronađe reči kada je čuo šta je uradio mali heroj koji je ujedinio Srbiju

Objavljeno:

Maleni Dušan Todorović je osvojio srca cele Srbije koja se ujedinila u akciji da mu pomogne i obezbedi sredstva za njegovo lečenje u Barseloni.

Maltene u poslednj čas je novac prikupljen i dečak iz Svilajnca je otputova u Španiju na lečenje i tretmane u bolnici, ali i tamo šalje pozitivne signele i pokazuje kakav je veliki borac svakog dana.

To je bilo jasno i iz njegove poruke osoblju bolnice koje mu je ponudilo da mu dovede u posetu nekog od fudbalera Barselone, pa čak i Lionela Mesija, ali je mali Duki jasno poručio da želi da vidi samo svog Nemanju, a to je Nemanja R. Miletić iz Partizana.

Nema potrebe da vam kažemo kako se osetio u trenutku kada je to čuo stameni štoper crno-belih koji je objavio prepisku sa Dušanovim ocem na Instagramu.

- Duša moja mala... Ne mogu da verujem... Naježio sam se ceo - odgovorio je Miletić Dušanovom ocu.

Prepiska Nemanje R. Miletića i oca Dušana Todorovića
Prepiska Nemanje R. Miletića i oca Dušana Todorovića foto: Printscreen/Instagram/nemanja_73

- To kakvo je Duki dete ,to moze da zna samo neko ko ga je video, dobio njegov zagrljaj i osetio toliku cistotu iz tako malog bića. Molimo se za njega da bude hrabar kao sto jeste, da istraje i da kako mi je sam rekao iz Španije dođe kao pobednik - poručio je Nemanja R. Miletić za "Kurir".

Ipak, nažalost, on neće moći još da poseti svog prijatelja zbog rasporeda treninga i utakmica, kao i priprema za predstojeći Večiti derbi, ali planira da zatraži dozvolu od trenera Zorana Mirkovića da otputuje u Barselonu kada bude bila reprezentativna pauza narednog meseca.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.