NA MARAKANI SE SASTANČILO DO ZORE: Šta se to dešavalo posle meča sa Napolijem na stadionu, a razlog je UEFA?
Foto: Starsport©

I to će se rešiti?!

NA MARAKANI SE SASTANČILO DO ZORE: Šta se to dešavalo posle meča sa Napolijem na stadionu, a razlog je UEFA?

Crveno-beli su dobili nalog da jednu stvar na stadionu moraju da obezbede do sledećeg meča

Objavljeno: 14:05h

Crvena zvezda je po prvi put ugostila Ligu šampiona, od kada se to takmičenje igra po ovom formatu i zove tako, u utorak uveče na svom stadionu.

Srpski šampion je u prvom kolu grupne faze izvukao veliki bod protiv jakog Napolija u jednoj fantastičnoj atmosferi kakva dugo nije zabeležena i viđena u najjačem evropskom takmičenju.

Crveno-beli zaslužuju sve pohvale, kako igrači, tako i navijači, ali i članovi uprave i ljudi koji su zaposleni u klubu zbog organizacije meča koja je protekla najbolje moguće, što su im rekli i predstavnici UEFA koji su bili na stadionu.

Direktor "Rajka Mitića", Milorad Ćorović, je otkrio u razgovoru za "TV Prva" da je sastanak sa predstavnicima UEFA potrajao do rane zore i da su oni bili prilično zadovoljni učinjenim.

- Bili smo na sastanku do rane zore. Vršena je analiza šta smo morali da uradimo, a šta nismo. Bilo je jako malo primedbi, koje ćemo mi sigurno otkloniti do sledećeg meča - rekao je Ćorović.

MIlorad Ćorović je otkrio da je sastanak sa predstavnicima UEFA trajao do zore
MIlorad Ćorović je otkrio da je sastanak sa predstavnicima UEFA trajao do zore foto: Printscreen/Prva TV

Zvezda je uspela da za kratko vreme uradi mnogo toga i pripremi stadion za utakmice Lige šamiona, ali je ostalo još nekoliko stvari koje će morati da srede do sledeće utakmice.

- Dobio sam nalog da kompletan prostor ispred istočne tribine pretvorimo u parking. UEFA je tražila jako puno za goste, napravili smo "Champions club", koji je imao nekih 500 mesta. Spisak je jako dug, predstavnici UEFA bili su iznenađeni brzinom, kvalitetom toga što smo uradili. To ipak ostaje za sve generacije - ispričao je Ćorović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.