MARAKANA U TRANSU, ZLATNI ASOVI IZ BARIJA IZAŠLI PRED DELIJE: Ceo stadion pao u delirijum kad su se pojavili Miha i Dejo Genije!
Foto: Printscreen/Arena Sport

OVO je spektakl

MARAKANA U TRANSU, ZLATNI ASOVI IZ BARIJA IZAŠLI PRED DELIJE: Ceo stadion pao u delirijum kad su se pojavili Miha i Dejo Genije!

Nisu se pojavili Jugović, Dika Stojanović, Prosinečki, Pančev...

Objavljeno: 20:50h

Fenomenalan gest Crvene zvezde da uoči prve utakmice u grupnoj fazi Lige šampiona pred navijače izađu članovi zlatne generacije koja je u Bariju 1991. godine osvojila Kup šampiona bio je pun pogodak.

Članovi nekadašnjeg tima koji je postao prvak Evrope pobedom nad Olimpikom iz Marseja su jedan po jedan izlazi na atletsku stazu, a navijači su ih pozdravili ovacijama.

Siniša Mihajlović i Dejan Savićević sa replikom pehara iz Barija
Siniša Mihajlović i Dejan Savićević sa replikom pehara iz Barija foto: Starsport©

Posebni momenti su bili kada su se čula imena Dejana Savićevića, Siniše Mihajlovića i Ilije Najdoskog.

Tada je maltene nastao pravi trans na tribinama.

Potom su se svi fotografisali sa replikom pehara osvajača Lige šampiona i otišli ispred severne tribine, a tada je sa svih strana zagrmela pesma "Slavni dani naše prošlosti.

Od članova te ekipe nisu se samo pojavili Vladimir Jugović, kapiten Dika Stojanović, Darko Pančev, Robert Prosinečki, ali zato su tu bili Dejan Savićević, Siniša Mihajlović, Refik Šabanadžović, Dragiša Binić, Miodrag Belodedić, Ilija Najdoski, Slobodan Marović, Vlada Stošić i Ivica Momčilović, kao i trener Ljupko Petrović.

1 / 5 Foto: Starsport©

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.