DEKI STANKOVIĆ PROČITAO PISMO DELIJE O KOM JE BRUJALA SRBIJA: Toliko ga je potreslo da je morao da uradi ovakvu stvar!
Foto: Dado Đilas

gospodin

DEKI STANKOVIĆ PROČITAO PISMO DELIJE O KOM JE BRUJALA SRBIJA: Toliko ga je potreslo da je morao da uradi ovakvu stvar!

Navijač je za kratko vreme skupio više od 20.000 pratilaca na svom Instagram profilu posvećenom Zvezdi

Objavljeno: 17:43h

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 21:00 igraju meč prvog kola Lige šampiona protiv Napolija, a jedna vest obradovaće sve navijače najtrofejnijeg srpskog kluba.

Naime, Dejan Stanković je odlučio da pokloni karte za sve mečeve u Ligi šampiona navijaču koji je pre par dana napisao pismo svim "Zvezdašima" koji gledaju klub samo na velikim utakmicama, i to kako će on nastaviti i dalje da dolazi na razne Surdulice, Mladosti i ostale manje mečeve.

Cujem... rasprodata si, kazu za mene nema karta. Nisam ljut, osecam nekakav ponos, sada znam da nije bilo zabadava kisnuti tih godina, smrzavati se, gubiti titule... pa i kada si ih gubila, osvajala si moje srce. Umeli smo da se gusimo u neuspesima, stidljivo bi dozivali pobede, ti na terenu, a ja olovkom sto je skrabala hartiju. Sada smo omogucili svim tim ljudima da te posmatraju protiv velikana, nije li to najveca pobeda, veca i od one koju prizeljkujemo u sledeci utorak. Stranica je videla svetlost dana onda kada si bila na samom dnu, da je tada nisam stvorio, verovatno nikada ne bi... od dna smo koracali ka pocetku, novom pocetku, sada si ti na vrhu, a ovo ti pise covek koji je neizmerno srecan zbog toga. Ja cu na Radnik iz Surdulice, da ti dokazujem kako ljubav cine sitnice... pa da se iznova zaljubljujem, pa i kada je mrak svuda okolo, naucio sam da su svetla tvojih reflektora jedini momenat kada me obasjava istinska sreca. Ljudi koji kupuju karte kako bi ih prodavali za vecu cenu, moraju da shvate da se od Zvezde ne zivi, za Zvezdu se zivi. Ponovo si pokazala da si najveci brend sto kotrlja loptu, kako u Srbiji, tako i na Balkanu. Ponovo si div, ustvari ti to nikada nisi prestala da budes, samo si na trenutak zatajila, kao sto na trenutak umes da bljesnes, da zasijas. Od tebe nikada nisam mogao odustati, tebe sam zavoleo onda kada je nekolicina od tebe odlazila, a ja ti se iznova vracao. Tako ce biti i sada, mozda necu biti na samom stadionu, ali cu biti tu negde, spreman da ka tebi hrlim onda kada nekolicina ode. Da budemo sami... kao onda kada je sve okolo bilo prazno, a ti mi obecala da ces jednoga dana ponovo medju elitu... hvala ti sto me nisi slagala, sto si odrzala svoju rec. Delije, krenite u utorak ne samo zbog pobede, krenite da uzivate, da upamtite ovaj tim, jednog dana ga nece biti, a sve ce stati u jednu fotografiju sto visi na zidu. Sta god da bude... rezultat je trenutan, a ideal vecan. Volim te Zvezdo.

Објава коју дели Nasa Zvezda (@sve_o_fk_crvenazvezda) дана

- Pročitao sam pismo i zaista sam osetio koliko voli Zvezdu. Pokazao sam ga i svojoj deci da vide kako se voli klub. Drago mi je što sam mogao da mu pomognem - rekao je Stanković.

Navijač je za kratko vreme skupio više od 20.000 pratilaca na svom Instagram profilu posvećenom Zvezdi. - Legenda je pročitala tekst, pa istog trena obezbedio karte. Susret koji ću večno pamtiti, veliki zvezdaš i veliki šmeker. Hvala Dejanu Stankoviću - oglasio se i anonimni navijač.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.