SETITE SE KAIRATA, STRAZBURA, BORDOA, APOEL-A, DINAMA, RENDŽERSA, LUDOGORECA... A, sada lepo sve to zaboravite, jer danas počinje nova era!
Foto: Starsport©

DOŠLO JE VREME ZA SLAVU!!!

SETITE SE KAIRATA, STRAZBURA, BORDOA, APOEL-A, DINAMA, RENDŽERSA, LUDOGORECA... A, sada lepo sve to zaboravite, jer danas počinje nova era!

Crveno-beli, gotovo je sa patnjom, plačem, tugom - vreme je za neke emocije koje su bile zaboravljene u poslednjih 26 godina!

Objavljeno: 13:35h

Traume, sastavni deo svačijeg života. Neko ih ima više, neko manje, a Delije ih imaju podosta u poslednjih 26 godina, koliko se nisu našli u Ligi šampiona (od njenog nastanka).

Pokušavala je Zvezda mnogo puta da se plasira u elitno takmičenje, ali do sada to joj nije polazilo za rukom. Bolni porazi od Dinamo Kijeva, Rendžersa u poslednjim kolima kvalifikacija uvek će se pamtiti...

Pamtiće se i mečevi sa Strazburom i Bordoom koji su sprečavali crveno-bele da odu dalje u Ligi Evrope, a uvek će u pamćenju biti i ono katastrofalno ispadanje od APOEL-a predvođenog Nenadom Mirosavljevićem pre više od deset godina.

Takođe, kada se pomene Kairat iz Almatija i ispadanje tadašnjeg vicešampiona Srbije na prvoj prepreci u kvalifikacijama za Ligu Evrope, pa i godinu dana kasnije Ludogorec, koji je, iako je gubio i u Razgradu i u Beogradu, uspevao da preokrene, te da se posle produžeteka nađe u poslednjem kolu kvalifikacija za LŠ pre tačno dve sezone, jasno je kako se oseti svaki crveno-beli navijač.

E, sada, kada smo se setili svih tih teških i stresnih momenata, vreme je da se od njih izlečimo!

Tačnije, vreme je da nam dr Vladan Milojević prepiše lekić za depresiju prouzrokovanu četvrtinom veka neuspeha.

Vreme je da se ostvari pozitivan rezultat protiv kluba za koji navija Dijego Armando Maradona - Napolija, te da se apsolutno sve traume iz prošlosti zaborave.

Vreme je da se Marakani zaista vrate slavni dani, a jedini način da se oni vrate su pobede u eliti, za koje je ovaj tim apsolutno sposoban, i koji u to i te kako veruje.

Miloje, vreme je da tvoja vojna disciplina pobedi zapadnoevropski novac!

BONUS VIDEO:

(A.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.