IMATE UTISAK DA SE SPUŠTATE U PAKAO, I TO NE METAFORIČKI: Italijanima se tresu gaće od tunela na Marakani!
Foto: Printscreen/Youtube

POPLAŠILI SE KAO MIŠEVI

IMATE UTISAK DA SE SPUŠTATE U PAKAO, I TO NE METAFORIČKI: Italijanima se tresu gaće od tunela na Marakani!

Na dan duela Zvezde i Napolija veoma interesantan tekst izašao je u medijima na Apeninima

Objavljeno:

Crvena zvezda dočekuje Napoli u prvom kolu grupne faze Lige šampiona, a taj duel publika na stadionu Rajko Mitić iščekuje već 26 godina.

Baš zbog toga, očekuje se vatrena atmosfera, jer će Marakana biti ispunjena do poslednjeg mesta, što vrlo dobro znaju i italijanski novinari.

Oni su se osvrnuli na to koliko će fudbalerima Napolija biti teško u takvoj atmosferi, s posebnom pažnjom na tunel između severne i zapadne tribine!

foto: Printscreen/Facebook
foto: Printscreen/Facebook

- Izlaz iz svlačionica izgleda kao savim običan, nalik onom u osnovnim školama. A onda sa desne strane čujete buku i ugledate tunel u koji morate da uđete i iz kojeg dopire buka. I počnete da brinete... Prvi utisak o tunelu je njegova dužina. Ne vidi mu se kraj! Drugi utisak je nagib. Imate utisak da se spuštate u pakao. Mislili smo da je to samo metaforički. Ali ne! Stvarno tako izgleda kada se spuštate tunelom... Širok je tek nekoliko metara, a dugačak 75. I to prvi deo. Jer kada pomislite da ste stigli do kraja, kada vidite svetla i čujete buku, niste. Četiri stepenika levo, pa 19 desno. A onda opet nizbrdo i tunel postaje sve uži i uži... Ulazite u poslednja 33 koraka, a iznad glave dopire buka sa tribine sa najvatrenijim navijačima. Čovek se zapita kako da igra u tom ambijentu. Svetlost koju vidite u poslednijh 15 koraka, nije nimalo umirujuća... - piše italijanska Gazeta.

Dakle, Italijanima se tresu gaćice od buke i izgleda tunela! Iskoristi to, Zvezdo!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.