TUŽAN DAN: Kraj karijere za legendu Partizana, čeka se još samo potvrda!
Foto: Saša Pavlić Koky

GOTOVO

TUŽAN DAN: Kraj karijere za legendu Partizana, čeka se još samo potvrda!

Kako su preneli mediji iz komšiluka, sve bi trebalo vrlo brzo da bude ozvaničeno

Objavljeno:

Prema pisanju portala nemzetisport.hu, nekadašnji igrač Partizana, Fejnorda, Bajera, PSV Ajndhovena, Zenita i drugih klubova Danko Lazović je navodno već napustio klub i završio karijeru?! - Narednih dana on će se oprostiti od Sekešfehervara i od ekipe, a nezvanično saznajemo da je to već saopšteno u svlačionici - objavio je taj izvor o nekadašnjem reprezentativcu naše zemlje (47 utakmica, 11 golova).

Lazović je, podsetimo, bio najbolji igrači prvenstva Mađarske u sezoni 2016/2017, a i sada je standardan u Nikolićevom timu, igra sasvim solidno, pa ovakvu odluku niko nije očekivao, iako je Danku 35 godina. U dresu Vidija je od 2016. odigrao 80 utakmica i postigao 29 golova.

Videoton još nije potvrdio informaciju Nemzeti Sporta, ali se očekuje da to uradi u narednim danima.

Lazović je i ove sezone bio standardan u ekipi Marka Nikolića. Nastupio je na ukupno 13 utakmica, postigao tri gola i namestio pet, a poslednji meč odigrao je prošlog vikenda, kada je protiv Puškaš akademije bio na terenu od početka do kraja utakmice. U dresu Videotona on je odigrao 80 utakmica, postigao 29 golova i ostvario 29 asistencija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.