LJUBAV KOJA NEMA GRANICE: Kad god Zvezda igra sa Italijanima, klupska legenda je tu da pomogne!
Foto: Profimedia

Hoće li pomoć uroditi plodom?

LJUBAV KOJA NEMA GRANICE: Kad god Zvezda igra sa Italijanima, klupska legenda je tu da pomogne!

Od prvog dana kada je kročio u klub, doprineo je boljitku, a sada iz decenije u deceniju ponovo dokazuje svoju ljubav....

Objavljeno:

Crvena zvezda započinje svoju novu evropsku odiseju mečom protiv Napolija pred punom Marakanom, a euforija pred start Lige šampiona odavno nije začarala Srbiju i Beograd.

Počev od navijača, koji se doduše sada utrkuju ko je veći Zvezdaš, ko će da iskešira 15 soma i kupi karte, a ne dolazi na Lučane jer nije atraktivno ili pada kiša, ili će pre da pogleda Inter-Udineze, zatim bivših igrača, a jedno ime je zaparalo uši prethodnih dana - Siniša Mihajlović.

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlović foto: AP

Levonogi bombarder koji je istina u Vojvodini započeo svoju blistavu karijeru, ali u Zvezdi je osvojio sve što se može osvojiti i tu postao to što jeste. Drčan, bezobrazan kada treba, univerzalan u odbrani i strah i trepet za golmane.

Njegova levica sevala je od Subotice do Sicilije, a ljubav prema Zvezdi "seva" i dan danas. Podsetimo se meča sa Lacijom iz 2002. godine kada su on i njegov "mlađi brat" Dejan Stanković odbili da istrče na Marakanu u revanš meču Kupa UEFA, rekavši da su povređeni, ali su u stvari svi znali o čemu se radi.

Nije mogao Miha da igra protiv svoje najveće ljubavi jednu deceniju posle najvećeg uspeha u istoriji, ne bi mogao da podnese to da možda njegova "praćka" odluči pobednika, nije mogao da rastuži ne samo pun stadion, nego i milione ljudi koje je upravo on dovodio do delirijuma svojim potezima u crveno-belom dresu.

A, zato je sada došao trenutak da se on opet oduži Zvezdi za sve. Ne, nije postao trener, iako garantujemo da će se to kad-tad desiti, već je svojim trenerskim zanatom ispečenim u Italiji i "insajderskim informacijama" pokazao tajni recept Milojeviću kako igrati protiv popularnih "žabara".

Nekoliko dana je bio glavni izvor informacija koje su zlata vredne za ovaj meč, a verujemo da im je otkrio više nego bilo koji skaut ili video klip. Jer, to je Miha, sve samo ne običan trener kao što je bio i fudbaler. Spontan, "prljav", ali pre svega mangup koji zna šta hoće, a sada hoće da Zvezda skine skalp Napolitancima i dao je sve od sebe u obliku privatnog časa koji nije naplatio. Miloje, Zvezdo, pred vama je prvi pismeni zadatak.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.