KLOP JE MALO ODLEPIO: Nemac ubeđen da Nejmar ne glumi, a to je objasnio na poprilično lud način!
Foto: Reuters

šta priča ovaj čovek?

KLOP JE MALO ODLEPIO: Nemac ubeđen da Nejmar ne glumi, a to je objasnio na poprilično lud način!

Harizmatični trener u svom stilu

Objavljeno: 19:49h

Liverpul dočekuje u okviru grupe C Lige šampiona skupoceni PSŽ. Atomski fudbal u najavi, Nejmar kao glavna zvezda francuskog tima biće udarna igla Tuhelovog tima, a šef stručnog štaba Liverpula govorio je o Brazilcu pred prvi meč elitnog takmičenja.

Nejmar je poznat kao neko ko voli da padne, čak i kada ga protivnički igrač ne napravi faul, po mnogima najveći folirant svetskog fubala. Ipak, Jirgen Klop opravdava najskupljeg fubalera današnjice i smatra da to što radi Nejmar je savim normalno.

-Nisam siguran za to. Gledao sam Mundijal, svi su pričali o tome da Nejmar pretera u dramatizaciji, a u stvari – njegove reakcije su sasvim normalne - rekao je Jirgen Klop.

Mnogi se neće složiti sa Klopom, ali strateg kluba sa Enflda još detaljnije je pojansio situaciju.

- Ljudi zaista idu na njega i on želi da se zaštiti. Razumem to. Razumem njegovu perspektivu. Ako protivnik dobije žuti karton onda je bliže crvenom. I pametno je sa njegove strane da se spase, tako da ne treba da brinemo o tome (Nejmarovoj glumi). Nećemo ga tući, želimo da uzmemo loptu, da ga izbegnemo to. Nisam siguran da njegov kvalitet možemo da izbegnemo, jer on je ipak izvanredan fudbaler. Nije ni bio fizički spreman za Svetsko prvenstvo, ali takve igrače niko ne pita. Da je bio spreman, Brazil bi dobio Belgiju u četvrtfinalu i to je jednostavno tako - smatra Nemac.

Podsetimo, u ovoj grupi igraju i Zvezda i Napoli, a obe utakmice na programu su u utorak od 21.00, jedna u glavnom gradu Srbije, jedna na Ostrvu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.