ESPRESO NA TRENINGU ZVEZDE PRED NAPOLI: Da li je ovo sastav koji će Milojević izvesti u utorak?
Foto: Espreso.co.rs

SVI ČEKAJU "DAN D"

ESPRESO NA TRENINGU ZVEZDE PRED NAPOLI: Da li je ovo sastav koji će Milojević izvesti u utorak?

Došlo je vreme da se u boj krene, a održan je i poslednji trening pred meč koji Delije čekaju 26 godina

Objavljeno: 20:19h

Zavijoriće se mušema po prvi put pred punom Marakanom. Zavijoriće se i zastave Delija, koje će do poslednjeg mesta napuniti stadion.

Svih 52.000 duša koje će se pojaviti na Topčiderskom brdu, i još nekoliko miliona koji neće imati tu privilegiju, živo zanima kakav sastav će trener Vladan Milojević izvesti pred utakmicu u kojoj bi pozitivan rezultat Crvenoj zvezdi dao opasan vetar u leđa, pa možda čak i šansu da se dokopa "evropskog proleća" drugu godinu zaredom.

Mi smo otišli na poslednji trening pred ovaj spektakl, gde nije moglo da se nagovesti s kojom će postavom Vladan Milojević napasti Napolitance, ali ukoliko sve bude kako je očekivano, a i najlogičnije, sastav Zvezde bi trebalo da izgleda ovako:

Borjan - Stojković, Savić, Degenek, Rodić - Jovičić, Krstičić, Čaušić - Ben, Marin - Boaći

Trening Crvene zvezde pred Napoli
Trening Crvene zvezde pred Napoli foto: Espreso.co.rs

Jedna od dve nepoznanice mogao bi da bude i El Fardu Ben, koji se vratio povređen sa internacionalnih dužnosti, a večeras na treningu radio je sa ekipom i 99 odsto će se naći na terenu... Druga je da li će, u slučaju Benovog pojavljivanja na terenu Milojević možda odlučiti za Kafua desno, El Fardua u sredini, Marina levo, gde bi Čaušić ostao bez mesta u prvoj postavi.

Dakle, ukoliko sve bude kako se očekuje, ovih 11 ratnika će u utorak povesti Zvezdu u večnu slavu (nadamo se). Naravno, u fudbalu se nikad ništa ne zna do sat vremena pred početak meča, kada treneri objave zvanične spiskove.

Nek' se spreme Aneloti, Hamšik, Kulibali i Insinje (za koga se i dalje ne zna hoće li igrati - verovtno hoće). Zvezda je spremila najbolje što ima!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.