ŠĆEKIĆ VEĆ RAZMIŠLJA O ZVEZDI: Derbi jeste u podsvesti, ali prvo Rad! Pritisak postoji svakodnevno
Foto: Starsport©

ISKRENE REČI CRNO-BELOG CRNOGORCA

ŠĆEKIĆ VEĆ RAZMIŠLJA O ZVEZDI: Derbi jeste u podsvesti, ali prvo Rad! Pritisak postoji svakodnevno

- Nažalost, nismo uspeli da uđemo u Evropu i stoga smo se okrenuli domaćem prvenstvu u kojem se znaju prioriteti, a to je osvajanje oba pehara - rekao je reprezentativac Crne Gore

Objavljeno:

Posle dvonedeljne reprezentativne pauze crno-beli su se vratili superligaškim obavezama i gustom rasporedu koji ih očekuje tokom nedelje – utakmica sa ekipom FK Rad, a potom i 158. Večiti derbi.

Među standardnim igračima, a ujedno i reprezentativcima, koji su iz nacionalnog uskočili u klupska obeležja u utakmici 8. kola SLS FK Partizan – FK Proleter bio je i Aleksandar Šćekić sa kojim razgovaramo o aktuelnim temama.

O reprezentaciji i Ligi nacija?

- Zadovoljan sam kako smo odigrali oba meča i bodovima koje smo uzeli, budući da smo igrali bez tri-četri standardna igrača. Uvek može bolje, ali svoje partije protiv Rumunije gde sam bio starter, a potomi protiv Litvanije, gde sam ušao mogu oceniti kao dobre.

Aleksandar Šćekić
Aleksandar Šćekić foto: FOTO: FK Partizan

O Partizanu?

- Nažalost, nismo uspeli da uđemo u Evropu i stoga smo se okrenuli domaćem prvenstvu u kojem se znaju prioriteti, a to je osvajanje oba pehara. U Partizanu su takvi ciljevi uvek prioritet i ništa ispod toga se ne priznaje, pa je logično što je pritisak veći u nastavku šampionata. Idemo utakmicu po utakmicu i skupljamo bodove. Derbi jeste u podsvesti, posebno što će to biti moj prvi i to pred domaćom publikom, ali do njega imamo još jednu važnu prepreku, a to je ekipa Rada. Sa svima se odlično slažem, a šef i saigrači su mi pomogli da se brže adaptiram. Pritisak postoji svakodnevno, jer kao što sam rekao navijači su navikli na pehare i titule, a moji saigrači i ja ćemo učiniti sve da tako i bude.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.