NAJBOLJE POZNAJE NAPOLI: Biće njima teško na Marakani! Mi ne želimo ovde da se zaustavimo!
Foto: Starsport©

Slabosti ne otkriva

NAJBOLJE POZNAJE NAPOLI: Biće njima teško na Marakani! Mi ne želimo ovde da se zaustavimo!

Iskusni Krstičić zna da će navijači biti 12. igrač Zvezde

Objavljeno:

Najiskusniji među igračima Crvene zvezde, barem kada je reč o direktnim okršajima sa Napolijem, Nenad Krstičić, je na konferenciji za medije pred duel dva tima u 1. kolu Lige šampiona, poručio da njegovi saigrači ne žele da se zadrže samo na pukom učešću u grupnoj fazi.

- Ja sam možda jedan od retkih koji je igrao dosta puta protiv Napolija. Znam kakva su ekipa. Mi ćemo se pripremiti kao i za utakmicu protiv svih ostalih ekipa. Igrati Ligu šampiona je velika stvar za klub i navijače, pa i za nas igrače. Daćemo svoj maksimum da ostvarimo povoljan rezultat po nas. Želimo da nastavimo da maštamo u Evropi i da ne stanemo ovde. Ostvarili smo veliki cilj i ne želimo da se zaustavimo ovde. Na treningu ćemo pripremiti sve što treba, šef to najbolje zna, taktički smo i prethodne utakmice pripremali perfektno, tako da ni sutra neće biti problema s te strane - rekao je Krstičić.

Nenad Krstičić je rekao da ne bi otkrio i da zna slabu tačku u timu Napolija
Nenad Krstičić je rekao da ne bi otkrio i da zna slabu tačku u timu Napolija foto: Starsport©

Iskusni vezista sa bogatim internacionalnim iskustvom je rekao da će mu sigurno biti teško da igra protiv direktnog rivala na terenu, Mareka Hamšika.

- Teško je naći slabu kariku u jednoj tako velikoj ekipi. I da je znam, ne mogu da je otkrijem. Imamo još dan pre meča i dovoljno vremena da se još analizira protivnik. Hamšik je brz, okretljiv - poručio je Krstičić.

Nenad Krstičić kaže da će navijači dati samo motiv više igračima Zvezde
Nenad Krstičić kaže da će navijači dati samo motiv više igračima Zvezde foto: Starsport©

On je istakao da euforija koja se stvorila među navijačima neće uticati na njega i saigrače.

- To je za nas motiv što smo probudili veliku emociju, motiv je da se borimo i ostvarimo bolje rezultate. Bila je pomama oko karata, ali u svlačionici smo pričali da nam to neće smetati, samo da se više borimo na terenu. Što se tiče atmosfere, Napoliju će biti jako teško na Marakani. Ja sam igrao u Napulju gde je atmosfera sjajna, ali sam tek video šta je atmosfera kada sam došao u Zvezdu. Navijači će nam definitivno biti 12. igrač u utorak, videlo se to i protiv Salcburga u gostima koliko su nam pomogli - dodala je Zvezdina "sedmica".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.