OGLASIO SE ZVEZDIN NOVAJLIJA: Nisam došao zbog Lige šampiona, nego da ostvarim snove!
Foto: Starsport©

dobro mu je krenulo

OGLASIO SE ZVEZDIN NOVAJLIJA: Nisam došao zbog Lige šampiona, nego da ostvarim snove!

Sva tri igrača koja su došla poslednjeg dana prelaznog roka su se upisala u strelce protiv Radnika, a jedan od njih pričao o svom povratku u tabor crveno-belih!

Objavljeno:

Pobedu od 6:0 nad Radnikom dugo će pamtiti Zvezdini debitanti. Pored Marka Marina i Ričmonda Boaćija, na svom prvom meču po povratku u crveno-belu porodicu fantastičan gol postigao je Goran Čaušić.

- Mnogo mi je drago što sam na debiju zatresao protivničku mrežu, zaista neverovatan osećaj. Zbog ovoga sam se vratio i srećan sam što nisam morao dugo da čekam na prvi gol. U ovom trenutku je najbitnije da nastavimo sa dominantnom i sigurnom igrom, drago mi je što smo i mi novajlije dale doprinos da ekipa produži pobednički niz i da se učvrsti na prvom mestu na tabli. Zdrava konkurencija vlada u našim redovima, na svakoj poziciji imamo nekoliko odličnih igrača, igramo na tri fronta i svako daje maksimum, što doprinosi napretku ekipe - rekao je Čaušić.

Goran Čaušić
Goran Čaušić foto: Espreso

Već za dva dana izabranike Vladana Milojevića očekuje početak grupne faze Lige šampiona. Naši fudbaleri u prvom meču koji je na programu u utorak, 18. septembra, dočekaće ekipu Napolija.

- Mogu da obećam da ću na terenu dati svoj maksimum, kao i svako iz ove ekipe. Znamo koji dres nosimo i za koga se borimo. Daćemo sve od sebe da ostarimo pozitivan rezultat. Nije bitno ko će da postigne gol, bitno je da uspemo da obradujemo naše navijače i da pobedimo. Uz domaći teren i atmosferu kakvu prave zvezdaši mi možemo svakog da pobedimo.

Zvezdin vezista osvrnuo se i na svoj prvi mandat u crveno-belom dresu.

- Zvezda je na mnogo višem nivou sada, tome u prilog govori činjenica da sada igramo Ligu šampiona, da svi pričaju o Zvezdi i svi je podržavaju što me neizmerno raduje. Ovo je klub u kome sam ponikao, koji mi je mnogo dao i vratio sam se zato što ga volim. Nisam ovde zbog Lige šampiona niti zbog para, već kako bih ostvario svoj san i ostavio trag u svom voljenom klubu - poručio je Čaušić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.