ZAKARIĆ POSLE NOVOG SADA: Svesni smo svega, ali...
Foto: partizan.rs

ali problemi su i dalje tu

ZAKARIĆ POSLE NOVOG SADA: Svesni smo svega, ali...

Fudbaler Partizana kaže da su imali sveće protiv Proletera

Objavljeno: 12:09h

Partizan je uspeo da u Novom Sadu pobedi Proleter 1:0 u 8. kolu Superlige, ali opet je vicešampion Srbije pružio vrlo skromnu i neubedljivu igru što već neko vreme ide na živce navijačima.

Crno-beli nikako da nađu pravi ritam, niti svoju igru, već se uglavnom muče, a da nije bilo golmana Stojkovića da odbrani penal, ko zna da li bi i osvojili 3 boda.

- Proleter se pokazao kao jedna čvrsta i organizovana ekipa koja je mogla da nam priredi neprijatno iznenađenje svojim šansama za gol. Ipak, uspeli smo da povedemo na početku utakmice i sačuvamo prednost, što je bilo veoma važno, jer su imali mnogo šansi među kojima su pogodili dve prečke i iznudili penal koji je odbranio Stojković. Pokušavali smo da im se približimo golu, ali jednostavno nismo uspeli u tome. Ukazala nam se prilika da se odvojimo nakon što je Nikolić odigrao na Pantića, ali je golman Proletera sjajno odreagovao - rekao je posle meča Goran Zakarić, jedna od svetlijih tačaka u timu Zorana Mirkovića.

Goran Zakarić
Goran Zakarić foto: Starsport©

Klub iz Humske u sredu očekuje meč sa Radom, a onda za vikend i najvažnija utakmica u srpskom fudbalu - Večiti derbi protiv Crvene zvezde.

- Oseća se umor što se moglo i videti na terenu, ali mi smo sportisti i profesionalci i moramo biti svesni toga. Mislim da smo svi svesni kakva je bila utakmica i kakvi smo bili na terenu, ali je važno da smo uzeli tri boda. Već u sredu nas očekuje utakmica sa Radom i tome se okrećemo koliko danas - rekao je Zakarić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.