NISU TAKO OPASNI: Na terenu su zveri, ali postoji nešto što otkriva njihovu drugu stranu!
Foto: EPA/Javier Etxezarreta, EPA/Rodrigo Jimenez, EPA/Luis Tejido, AP/Elisabetta Baracchi

NEŽNI DŽINOVI

NISU TAKO OPASNI: Na terenu su zveri, ali postoji nešto što otkriva njihovu drugu stranu!

Fudbaleri čine sve kako bi proveli što lepše trenutke

Objavljeno:

Svi znamo kako je sin Novaka Đokovića Stefan ukrao šou na Vimbldonu.

Međutim, nije samo srpski teniser taj koji na terenu bez trunke empatije melje rivale, a posle ode da se igra sa decom kao najnežniji tata na svetu. Posvećeni očevi su i fudbaleri. Iako žestokim duelima na terenu, tetovažama i brzim kolima ostavljaju utisak opasnih momaka, igrači najvećih svetskih klubova pokazuju i emotivnu stranu, posebno kada na utakmici postignu gol posle rođenja deteta.

Zajedničko vežbanje, proslave rođendana, dodavanje lopti na individualnom treningu, fudbaleri čine sve kako bi proveli što lepše trenutke sa svojom decom.

Napadač francuske reprezentacije i Atletiko Madrida Antoan Grizman je u julu sa reprezentacijom osvojio Svetsko prvenstvo, a u dresu madridskog kluba bio je najbolji u Ligi Evrope za sezonu 2017/18, a u vitrine crveno-belih doneo je i pehare Super kupa Evrope 2018. i Super kup Španije 2014. godine.

U aprilu 2016. godine, Grizmanova supruga se porodila, a par je dobio ćerku Miu. Gol koji je postigao na meču protiv Espanjola te sezone, Francuz je posvetio prinovi u porodici.

O Lionelu Mesiju ne treba mnogo da se priča. Argentinac je ključni šraf u igri Barselone i bilo bi nezamislivo da klub osvoji sve trofeje koje je osvojio bez njega. Premalo je mesta da se nabroje svi trofeji koje je španski gigant osvojio i da se dodaju i sve Mesijeve individualne nagrade i rekordi koje je postavio.

Svaka firma nagrađuje najvrednije radnike, pa je tako i Barselona nagradila Mesija propuštenim treninzima 2012. godine kada mu se rodio prvi sin Tijago i 2015. kada je dobio drugog sina Matea. U martu ove godine, Mesi je propustio meč protiv Malage kako bi bio sa suprugom posle rođenja sina Ćira.

Najveći Mesijev rival u prethodnih devet godina u dresu Real Madrida bio je Kristijano Ronaldo. Portugalski kapiten je ovog leta prešao u Juventus, ali trag koji je ostavio večno će da bude ispisan zlatnim slovima u istoriji kraljevskog kluba. Ne treba pričati o Ronaldovim rekordima, golovima i o tome koliko je značio madridskom timu. Dovoljno je pomenuti samo tri uzastopne Lige šampiona.

Portugalac ima četvero dece. Prvi put Kristijano Ronaldo je postao otac 2010. godine kada se rodio Kristijano Junior. Prošle godine postao je otac blizanaca Eve i Matea, a iz veze sa Georginom Rodrigez ima ćerku Alanu. Pisali smo da je Ronaldov najstariji sin krenuo njegovim stopama, a ostaje da se vidi da li će mu se pridružiti i mlađi brat i sestre.

Kapiten Real Madrida Serhio Ramos je pravi lider na terenu. Pored njega ne mogu da prođu i lopta i igrač, a dešava se i da bude strelac. U klubu iz prestonice Španije je već 13 godina i sa razlogom se upisao u istoriju kluba. Za klub je odigrao 569 utakmica u svim takmičenjima i postigao 76 golova uz 19 osvojenih trofeja.

Iz veze sa novinarkom Pilar Rubio, Serhio Ramos ima tri sina: Serhia Juniora (rođen 2014. godine), Marka (rođen 2015. godine) i Alehandra (rođen u martu 2018. godine). Budućnost će pokazati da li će Ramosovi sinovi naslediti oca na fudbalskom terenu i da li će Ramos nekome od njih biti i trener.

Kako se fudbaleri iz lavova na terenu pretvore u umiljate mace kada su sa svojom decom, pogledajte na videu ispod.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.