AKO DAJEŠ SAMOPOUZDANJE EKIPI, VRATIĆE TI GA! Vujadin nije povređen! Navijači ti ne dozvoljavaju da se isključiš!
Foto: FK Crvena zvezda

prvotimci podelili savete!

AKO DAJEŠ SAMOPOUZDANJE EKIPI, VRATIĆE TI GA! Vujadin nije povređen! Navijači ti ne dozvoljavaju da se isključiš!

- Za ovakvu utakmicu morate da se spremate kao i uvek. Preveliki pritisak nije dobar, uvek želite da postignete što više golova i da odigrate najbolje što možete. Samo nastavite da igrate kao i do sada.

Objavljeno:

Kako su igrači Crvene zvezde obezbedili Ligu šampiona, automatski su i omladinci crveno-belih su stekli pravo da se takmiče u najjačem fudbalskom takmičenju.

Oni će svoje mečeve igrati na stadionu Čukaričkog na Banovom brdu, a prva utakmica će im biti protiv Napolija 18. septembra od 16 časova.

Naravno, omladinci su imali pitanja kako da se pripreme za ovo takmičenje, a ko bi im bolje odgovorio nego njihovi idoli.

Luka Savić je imao pitanje kako ostati smiren, a odgovor mu je dao golman Milan Borjan - Dosta iskustva sam stekao u prošlosti, da budeš smiren i da daješ samopouzdanje ekipi i ekipa će to da ti vrati - rekao je on.

Milan Borjan
Milan Borjan foto: Print Screen Youtube

Georgija Jankulova je zanimalo šta to Vujadin Savić nosi oko ruke, da li je to neka vrsta talije ili je povređen.

- Počeo sam prvo da vezujem ruku zbog povrede na utakmici protiv Javora, posle toga smo krenuli da pobeđujemo, igrao sam odlično i nisam hteo da skidam pa je postala talija. Sve te stvari nisu bitne, bitno je da ste opušteni u igri i skoncentrisani - objasnio je kapiten crveno-belih.

Vujadin Savić
Vujadin Savić foto: Print Screen Youtube

Ilija Stojančić je pitao Nenada Krističića kako ostati miran i doneti ispravnu odluku pred tolikim brojem navijača.

- Jedna od bitnih stavki je glava. Treba se isključiti i ostaviti sve sa strane. Ali kada imamo naše navijače koji su glasni teško je da se isključiš, ali umeju i da ti pomognu da odabereš kad treba da šutneš, kad treba da dodaš - rekao je veznjak Crvene zvezde.

Nenad Krstičić
Nenad Krstičić foto: Print Screen Youtube

Mihailo Đorđević je imao pitanje za napadače kako se pripremaju za velike utakmice i kako funkcionišu pod pritiskom publike, a odgovor mu je dao El Fardu Ben, najbolji strelac ekipe u ovoj sezoni.

El Fardu Ben
El Fardu Ben foto: Print Screen Youtube

- Za ovakvu utakmicu morate da se spremate kao i uvek. Preveliki pritisak nije dobar, uvek želite da postignete što više golova i da odigrate najbolje što možete. Samo nastavite da igrate kao i do sada - rekao je napadač sa Komorskih Ostrva.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.