Umesto u Moskvu, legenda ide kući: Sari nek čuva ženu, ako on dođe biće to šou!
Foto: AP

LONDON NA NOGAMA

Umesto u Moskvu, legenda ide kući: Sari nek čuva ženu, ako on dođe biće to šou!

- Morao bih ponovo da razgovaram sa njim o tome - rekao je trener Čelsija

Objavljeno:

Delovalo je da je sve gotovo - Džon Teri je bio na pragu potpisa sa moskovskim Spartakom, ali je ipak taj transfer propao i sada mu se pruža prilika da se vrat u svoj Čelsi.

Naime, Mauricio Sari je u razovoru sa novinarima otkrio da je već nekoliko puta kontaktirao bivšeg kapitena Plavaca, ali da je Teri odbio takvu ponudu.

- Poslednji put kada sam razgovarao sa njim rekao mi je da želi da igra još jednu sezonu. Ali sada ne znam kakva je situacija. Razgovarali smo pre možda nedelju dana. Čelsi je njegov dom, naravno. Otvoren sam za tu ideju, naravno. Morao bih ponovo da razgovaram sa njim o tome - kaže Mauricio Sari.

Kako kaže trener Čelsija Teriju su uvek otvorena vrata londonskog kluba.

- Sve zavisi od njega. Ako želi da igra još jednu sezonu, mislim da je u pravu da proba. Ali, ako želi da nam pomogne, veoma sam srećan zbog toga. Ovo je njegova kuća. Tako da bi bilo važno za sve da on bude ovde. Samo njegovo prisustvo - nastavio je Italijan.

Čelsi igra veoma dobro, iako mnogi nisu verovali u snagu Plavaca, deluje da su jedni od glavnih favorita u ovom momentu za osvajanje Premijer lige.

- U ovom momentu mogu da kažem da su Mančester Siti i Liverpul prvi favoriti. Nama je potreban još jedan korak da budemo na tom nivou. Čini mi se da je ove sezone prerano za Čelsi, nadam se da grešim. Moramo da napredujemo, možemo da napredujemo - zaključio je trener londonskog kluba.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.