PLAGIJATOR: Karlo Anćeloti iskopirao Vladana Milojevića!
Foto: Fonet Fonetap

NEORIGINALNOST

PLAGIJATOR: Karlo Anćeloti iskopirao Vladana Milojevića!

Liga šampiona je iza ćoška, ali to trenere ne opterećuje

Objavljeno:

Dan koji su Delije dugo čekale polako se bliži.

Liga šampiona je iza ćoška, Crvena zvezda dočekuje Napoli 18. septembra, ali to trenere srpskog i italijanskog kluba ne opterećuje. Strateg crveno-belih Vladan Milojević čini sve da skine teret elitnog takmičenja sa leđa igrača, a to isto radi i Karlo Anćeloti na klupi Napolija.

U četvrtom kolu, predstojećeg vikenda Napoli dočekuje Fiorentinu što je na neki način i uvertira za Ligu šampiona. To će biti i prvi meč italijanskog kluba posle reprezentativne pauze.

- Ekipa je na okupu. Neki su bili pomalo umorni, ali odmoriće se. To važi za Milika i Mertensa koji su obojica igrali za Poljsku i Belgiju. Insinje je dobro, vratio se odmoran i motivisan, odmaraće do utakmice - rekao je Karlo Anćeloti.

Iako blizu premijera u eliti je ipak daleko.

- Pre svega mislim o Fiorentini, a kasnije ćemo da treniramo za Crvenu zvezdu. Sada je prioritet Serija A, a posle toga mislićemo o Ligi šampiona. Viola je do sada igrala dobro, imaju dobre i opasne igrače. Poštujemo ih i želimo da povratimo samopouzdanje koje je malo manje posle Đenove - dodao je italijanski strateg.

Posle tri kola, Napoli se nalazi na petom mestu Serije A sa šest bodova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.