NEK' TE PROSI NA SURDULICI: Interesantan pokušaj navijačice Zvezde da dođe do karte za Napoli se završio ponižavajuće!
Foto: Printsren

jadno

NEK' TE PROSI NA SURDULICI: Interesantan pokušaj navijačice Zvezde da dođe do karte za Napoli se završio ponižavajuće!

Ništa od ženidbe!

Objavljeno: 17:29h

Delije jure tapkaroše da ih biju zbog paprenih cena, simpatizeri bez karata bi dali čitavo bogatstvo samo da uživo gledaju Zvezdu u Ligi šampiona, a jedna devojka je izazvala buno bure na internetu, upravo zbog načina na koji je pokušala da dođe do karata.

Prosidba na Marakani nije novost, već mnogo puta zvezdaši su se odlučivali da svoju dragu upravo zaprose na utakmici voljene Crvene zvezde. Jedna devojka na forumu Zvezde "Redstarbelgrade" objavila je poruku u kojoj je sa žaljenjem saopštila da je njen momak planirao da je zaprosi na prvoj utakmici crveno-belih u Ligi šampiona, ali nije uspeo da dođe do karata. Pokušala je devojka koja se potpisuje kao "Ona voli Zvezdu" da dođe do karata na formu, nadala se da će se neko sažaliti na njenu priču, međutim usledio je odgovor Delija.

- Saznala sam da je moj momak planirao da me zaprosi na utakmici.... Moja Zvezda, Liga šampiona, čovek koga volim.... E živote... - napisala je uz tužan smajli, a zatim je dodala da se ipak nada da će doći do karte.

- Još uvek se nadam da ću uspeti da nađem karte... Pokušavam sa svih strana, pa valjda će jedna biti uspešna... srećno svima koji pokušavaju kao i ja... i hvala na podršci - završila je devojka, koja se potpisuje kao "Ona voli Zvezdu".

Delije su bili surovi, jedan od navijača je istakao da je ovo bio veoma loš način da se dođe do kartata za istorijske mečeve Crvene zvezde u Lige šampiona.

- Nek te zaprosi protiv Surdulice! Najjadnije traženje karata do sada, imamo pobednika - napisao je drugi član odmah posle njene poruke.

Poruke na Zvezdinom forumu
Poruke na Zvezdinom forumufoto: Printsreen

Pojedini su joj napisali da im verovatno nije suđeno, pošto nije našla kartu, kao i da je propalo iznenađenje čim je saznala.

Crvena zvezda u subotu od 20.30 igra protiv Radnika iz Surdulice, a u utorak od 21.00 na programu je prvi meč u Lige šampiona protiv Napolija Karla Anćelotija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.