BATICA MIRKOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Otkriven razlog Suminog odlaska iz Partizana!
Foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

SAD JE SVE JASNO

BATICA MIRKOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Otkriven razlog Suminog odlaska iz Partizana!

Neke kuloarske priče upravo su dobile zvaničnu potvrdu

Objavljeno:

Zoran Bata Mirković je održao pres konferenciju pred gostovanje Partizana Proleteru u Novom Sadu u okviru Superlige Srbije.

- Posle dvonedeljne pauze imamo nastavak prvenstva, protiv Proletera. Ona je kao prva najvažnija. Znate da nam je ubačen i Rad između ove utakmice i derbija. Proleter je novajlija u Super ligi, dosta je čvrsta, disciplinovana ekipa. Izuzetno su fizički jaki i opasni na prekidima. Sigurno nas čeka težak zadatak. U istoj smo situaciji kao i prethodnih nedelja. Svaka utakmica nam je bitna, zbog priključka na tabeli, zbog pobeda, zbog svega - istakao je Mirković.

Što se tiče priprema za nastavak sezone, one su tekle po planu.

- Znate da smo bili u sastavu u kome smo bili i u odnosu na te ljude koji su bili sa nama, radili smo na svemu - i na fizičkoj kondiciji i taktici. Što se tiče utakmice protiv Teleoptika, generalno sam zadovoljan i kako su momci istrčali i zato što smo taktički radili to što su primenjivali!

Zoran Bata Mirković
Zoran Bata Mirković foto: Starsport©

Na pitanje kakav je bio Suma, te zašto je najskuplje pojačanje u istoriji pušteno na pozajmicu u Makabi Haifu, Mirković je odgovorio: - Od prvog dana nekako kao da je bio u kontraritmu od cele ekipe, cele ideje. Ne znam da li je imao nekih posebnih razloga za to, nekih posebnih problema, ali nikako nije mogao da se uklopi u zahteve - istakao je, očigledno razjasnivši razlog njegovog odlaska.

Što se tiče Crvene zvezde koja igra Ligu šampiona i Večitog derbija koji dolazi, Mirković je bio jasan.

- Mi ćemo imati malo više vremena za odmor u toku nedelje, ali Zvezda ima bezmalo 30 igrača, tako da će oni u rotaciji imati igrače koji mogu da odrade šta treba. Mi gledamo svoj raspored, svoje probleme i sada, kao i pre mesec dana, gledamo u svoju čorbu - dodao je trener crno-belih.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.