MITROVIĆ NIJE BIO IGRAČ ZA NAS I TAČKA: Benitez se opet iznervirao zbog pitanja o Srbinu! Pre će se pakao zalediti, nego da prizna grešku!
Foto: Reuter

ne valja mu mitar!

MITROVIĆ NIJE BIO IGRAČ ZA NAS I TAČKA: Benitez se opet iznervirao zbog pitanja o Srbinu! Pre će se pakao zalediti, nego da prizna grešku!

Bolji mu je Marfi...

Objavljeno: 12:57h

Šef stručnog štaba Njukasla Rafa Benitez u razgovoru engleski Dejli Mejl istakao je da nije napravio grešku što nije sačuvao srpskog reprezentativca u svom timu.

Aleksandar Mitrović čim je dobio adekvatnu priliku pokazao je da ima kvalitet za vrhunski nivo. Rođeni Smederevac igra u životnoj formi, a trenutno je po statistici u rangu Mesija, Salaha i Nejmara.

Ipak, Benitez ističe da iako nije bio veliki ljubitelj Mitrovićevih fudbalskih sposobnosti, srpski reprezentativac zaslužuje pohvale kada je reč o ljudskim vrlinama.

- Prvo da jednu stvar razjasnimo, želim mu sve najbolje. Nisam imao nikakav problem s njim. Ponašao se kao profesinalac. Dobar je momak i to je to - rekao je Benitez.

Rafa Benitez i Aleksandar Mitrović
Rafa Benitez i Aleksandar Mitrovićfoto: Profimedia

Španski stručnjak, koji je najveći uspeh napravio 2005. godine osvojivši Ligu šampiona sa Liverpulom u antologijskom finalu sa Milanom, detaljno je objasnio situaciju sa Aleksandrom Mitrovićem.

- I on sam je bio vrlo jasan: Način na koji ja igram, možda, nije način na koji smo kao tim morali da igramo. U drugom okruženju, u drugačijoj ligi, sada sa ovim samopouzdanjem koje ima, sve u redu, dobro mu ide… Ali to je sada sasvim drugi tim. Sve je potpuno drugačije. Imao je i kod nas šansu. Igrao je više od Marfija, a Marfi je sličan tip igrača. Statistika sve govori, ali neću sada da trošim vreme na to. Želim mu sve najbolje. Ako mi budemo sačuvali opstanak, neka opstanu i oni. Ali za nas, on jednostavno nije bio igrač kakvog smo tražili i to je to - zaključio je Rafa Benitez.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.