KREM DE LA KREM SE OKUPLJA NA MARAKANI: Još jedan miljenik Delija stiže da gleda Zvezdu u Ligi šampiona!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Sve as do asa

KREM DE LA KREM SE OKUPLJA NA MARAKANI: Još jedan miljenik Delija stiže da gleda Zvezdu u Ligi šampiona!

Nema sumnje da prvi susret crveno-belih privlači pažnju najvećih imena srpskog sporta

Objavljeno:

Krem fudbala okupiće se u utorak na Marakani gde će Crvena zvezda igrati svoj prvi meč u grupi Lige šampiona protiv Napolija.

Sve sami asovi svetskog sporta doći će da posmatraju istorijski susret srpskog kluba koji je 26 godina čekao na plasman u grupnu fazu najboljeg evropskog takmičenja.

Dejan Stanković stiže na Marakanu
Dejan Stanković stiže na Marakanu foto: Dado Đilas

Već je poznato da su crveno-beli pozvali sve članove legendarni generacije koja je u Bariju 1991. godine postala šampion Evrope, a pored njih najavljeni su i dolasci Novaka Đokovića, Dijega Armanda Maradone...

Među njima biće i Dejan Stanković, miljenik Delija, nekada najmlađi kapiten Crvene zvezde u istoriji, a koji sada obavlja ulogu savetnika predsednika UEFA Aleksandera Čeferina.

Dejan Stanković misli da Zvezda ima šansi protiv Napolija
Dejan Stanković misli da Zvezda ima šansi protiv Napolija foto: Dado Đilas

- Vidimo se u utorak, a verovatno i na gostovanjima. Nisam lud da propustim takve mečeve - poručio je Stanković sa "Žurnal".

- Marakana može da pomogne, uvek je pomagala i to govorim i iz ličnog iskustva. Goreće, to je sigurno. Napoli ima kvalitet, igrači su dugo zajedno, a i Anćelotijevo iskustvo je mnogo važno. I njima će motiv biti pun stadion u Beogradu. Ali Zvezda ima šanse, to je pokazala i Sampdorija u prošlom kolu - poručio je Stanković koji je karijeru napravio baš u Italiji i dobro poznaje prilike u tamošnjem fudbalu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.