ZAŠTO MILINKOVIĆ SAVIĆ NE IGRA ZA SRBIJU KAKO SE OČEKUJE? Moja uloga na terenu je pogrešno shvaćena!
Foto: AP

To je odgovornost selektora

ZAŠTO MILINKOVIĆ SAVIĆ NE IGRA ZA SRBIJU KAKO SE OČEKUJE? Moja uloga na terenu je pogrešno shvaćena!

Mladi as od koga se toliko očekivalo i zbog čijeg igranja u reprezentaciji je pao i otkaz selektoru ne igra onako kako javnost i navijači očekuju

Objavljeno:

Nezadovoljno vrte glavom navijači Srbije posmatrajući igre Sergeja Milinkovića Savića od kada je počeo da igra za seniorsku reprezentaciju.

Momak koji je prethodne dve sezone zaludeo planetu svojim igrama u Laciju, a zbog čijeg nepozivanja u nacionalni tim su se vodile žestoke polemike i na kraju je cenu platio selektor Slavoljub Muslin, nije do sada u dresu "orlova" pružio ono što se od njega očekivalo.

Nekadašnji zlatni "orlić" iz Litvanije i sa Novog Zelanda je u intervjuu za "Žurnal", a koji su preneli vodeći italijanski mediji, kao opravdanje za svoje slabe igre u pet odigranih poslednjih utakmica za Srbiju, naveo da je to što je njegova uloga u timu neshvaćena.

Sergej Milinković Savić nije kupio simpatije srpskih navijača svojim igrama do sada
Sergej Milinković Savić nije kupio simpatije srpskih navijača svojim igrama do sada foto: EPA/Abedin Taherkenareh

- Moja uloga na terenu je pogrešno shvaćena. Istina je da ja često dajem golove za Lacio, ali nije moja uloga da tresem mreže. Prirodno, pokušavam da iskoristim svaku šansu, ali nije prioritet na mojoj poziciji da dajem golove. Nisam igrao mnogo za Srbiju i zato mi svaka utakmica mnogo znači i dajem sve od sebe u njima - rekao je Milinković Savić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.