BUFON SE NA MARAKANI OPRAŠTA OD LIGE ŠAMPIONA: Nije nemoguće...
Foto: EPA/Etienne Laurent, Starsport©

kakvo bi to veče bilo

BUFON SE NA MARAKANI OPRAŠTA OD LIGE ŠAMPIONA: Nije nemoguće...

Zamislite samo scenu - jedan od najvećih golmana svih vremena napušta teren Marakane u suzama i nikada se više ne vraća na travnjak na kom se zavijorila mušema

Objavljeno: 11:16h

Kao što je u četvrtak Nole Đoković, veliki navijač Zvezde, rekao: Ne postoji reč neverovatno! Ništa na ovom svetu nije neverovatno, ukoliko imate vere, sve je moguće.

Stoga, zašto ne bi bilo moguće da mi Beograđani budemo među onim privilegovanim sportskim ljubiteljima? Zašto ne bismo baš mi imali pravo da posmatramo poslednji meč jednog od najboljih golmana svih vremena u Ligi šampiona?

S obzirom na to da Đanluiđi Bufon brani za PSŽ, te da ove sezone, po svemu sudeći, završava karijeru, a da Parižani baš u Beogradu igraju poslednji meč grupne faze elitnog takmičenja, uopšte ne bi bilo nemoguće da se jedan od najlegendarnijih čuvara mreže svih vremena upravo u našem glavnom gradu oprosti od ovog takmičenja.

Da bismo bili među privilegovanima, potrebno je da se dogodi nekoliko stvari. Ne preterano realnih, ali definitivno mogućih.

PSŽ prvo gostuje Liverpulu, pa dočekuje crveno-bele, da bi onda igrao kod kuće sa Napolijem. Četvrto kolo gostuje Napoliju, pa dočekuje Liverpul, da bi na kraju, kao što smo već napisali, stigao u Beograd. Ukoliko bude poražen u Liverpulu i Napulju, te ne pobedi ova dva tima kod kuće, već pred duel na Marakani u decembru PSŽ bi mogao da ispadne iz daljeg takmičenja u eliti. Ili, može da se dogodi da mu utakmica u Beogradu bude biti ili ne biti, a da Zvezda tu otkine neki bod, pa da baš Napoli i Liverpul prođu dalje, a Parižani ili crveno-beli odu u Ligu Evrope.

Tada bi Đanluiđi Bufon poslednji meč u karijeri u Ligi šampiona odigrao upravo pred očima beogradske publike, što bi sigurno bio jedan od najvećih događaja na Marakani u ovom veku.

Supertim PSŽ-a večeras čeka Sent Etjen, i naravno, apsolutni je favorit. Kvota da će dati bar tri gola (TM1 3+) je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč PSŽ - Sent Etjen.

Ništa, ostaje nam da navijamo protiv PSŽ-a, kako bismo bili među onom šačicom privilegovanih. Zamislite - Srbi ispraćaju aplauzom Điđija u penziju, a njemu Beograd zauvek ostane crvenim slovima urezan u mapu sveta...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.