MAGIJA SA MUNDIJALA OSTAJE NEUKALJANA: Čerišev ipak oslobođen optužbi za doping!
Foto: Reuters

NIJE KRIV

MAGIJA SA MUNDIJALA OSTAJE NEUKALJANA: Čerišev ipak oslobođen optužbi za doping!

Denis Čerišev je bio najbolji strelac Zbornaje na Mundijalu sa četiri gola, dok je u La Ligi za Valensiju od početka sezone odigrao dva meča u tri kola

Objavljeno:

Fudbaler Viljareala na pozajmici u Valensiji Denis Čerišev oslobođen je optužbi za korišćenje nedozvoljenih sredstava na Svetskom prvenstvu u Rusiji, gde je branio boje reprezentacije domaćina.

Vezista, koji je od 2012. do 2016. godine bio igrač Reala, prema saopštenju španskih organa nadležnih za ovaj slučaj, nije načinio ili postupio pogrešno, te ne postoje znaci da je koristio doping.

Denis Čerišev na Mundijalu
Denis Čerišev na Mundijalu foto: Reuters

Denis Čerišev je bio pod istragom za doping, posle izjave njegovog oca tokom Mundijala u Rusiji u kojoj je naveo da je njegov sin koristio tretman hormonom rasta (HGH).

Ova izjava je pokrenula istragu španske antidoping agencije, ali je sada ceo slučaj zaključen i Čerišev može slobodno da nastupa za Valensiju i reprezentaciju.

FIFA
FIFA foto: Reuters

Denis Čerišev je bio najbolji strelac Zbornaje na Mundijalu sa četiri gola, dok je u La Ligi za Valensiju od početka sezone odigrao dva meča u tri kola.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.