RASULO U NAPULJU: Pobuna navijača, klub uzvraća kontranapadom! Otvoreni rat grada i Napolija!
Foto: Printscreen

potpuno ludilo

RASULO U NAPULJU: Pobuna navijača, klub uzvraća kontranapadom! Otvoreni rat grada i Napolija!

Protivnik našeg prestavnika u velikom problem pred početak Lige šampiona

Objavljeno:

Veliki problem za protivnika Crvene zvezde u Ligi šampiona. Napoli je za utakmicu protiv Fiorentine u subotu prodao samo 12.000 karata, što je smešna brojka kada se pogleda da stadion može da primi čak 60.000 ljudi.

Najveći razlog za to je taj što je klub povećao cene ulaznica, pa tako cene za tribinu na kojoj sede najvatreniji navijači ovog kluba koštaju čak 35 evra, a ranije su bile 12.

Iz kluba su na to reagovali tako što će sada svako ko bude kupio kartu u punoj ceni moći da kupi i neograničen broj ulaznica za decu do 14 godina po promotivnoj ceni - 2.5 evra.

Napolitanci imaju još jedan problem, naime, klub je u otvorenom ratu sa gradom, pa se zato postavlja pitanje da li će se utakmice Lige šampiona igrati tamo gde se obično igraju, a vlasnik kluba Aurelio de Laurentis je već najavio da bi mečevi mogli da se igraju u Bariju na stadionu Sveti Nikola čiji je on vlasnik.

Potsećamo, Napoli prvu utakmicu igra u Beogradu protiv Crvene zvezde sledećeg utorka od 21 čas pred rasprodatim tribinama stadiona Rajko Mitić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.