GARDISTI NAPRAVILI MAJSTORSKU FORU GOBELJI ZA ROĐENDAN: Slavljenička torta je hit, svi popadali od smeha kad su je izneli pred njega!
Foto: Printsreen/ Youtube

sjajna atmosfera u srpskom šampionu

GARDISTI NAPRAVILI MAJSTORSKU FORU GOBELJI ZA ROĐENDAN: Slavljenička torta je hit, svi popadali od smeha kad su je izneli pred njega!

- Kad Gobelja zavija ceo Sever navija - napisali su veliki prijatelji Marka Gobeljića

Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić napunio je 26 godina, a tom prilikom su ga na urnebesan način iznenadili njegovi najbolji prijatelju u crveno-belom taboru - Vujadin Savić i Filip Stojković.

Gobelja je za rođendan od popularnih "Gardista" dobio tortu sa njegovim telom u sada već čuvenim gaćama sa Betmenom.

- Moram da priznam da su me oduševili, gaće sa Betmenom su uvek tu, od utakmice sa Krasnodarom nosim ih na svim mečevima. Ne plainram da odustanem od svog rituala, doneo nam je mnogo sreće - rekao je Gobeljić, koji nije želeo da otkriva šta je poželeo za svoj 26.rođendan.

Hvala braci @savicvujadin @stojkovic22 ??⚪️??

A post shared by Marko Gobeljic (@gobeljamg7) on

Porede toga na torti su bili natpis " Kad Gobelja zavija ceo Sever navija",figurice megafona i šampionskog pehara namenjenom najboljem timu Superlige.

Fudbalski klub Crvena zvezda napravio je poseban video u čast rođendana Marku Gobeliću, a Stojković i Savić su u razgovoru sa simpatičnom voditeljkom poželeli Gobelji sve najlepše u nastavku karijere.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.