UŠAO JE I U FUDBALSKE VODE: Majkl Džordan uz PSŽ protiv Crvene zvezde!
Foto: Printsrceen/Youtube

Kakva saradanja?!

UŠAO JE I U FUDBALSKE VODE: Majkl Džordan uz PSŽ protiv Crvene zvezde!

- Ova saradnja je bila prirodna - rekao je po mnogima najveći košarkaš svih vremena

Objavljeno:

Čuveni brend sportske opreme koji je u vlasništvu legendarnog Majkla Džordana po prvi put se odlučio da brendira jedan fudbalski klub.

Zvezdin rival u Ligi šampiona francuski PSŽ nosiće nove dresove u ovoj sezoni, a na grudima će im biti poznati logo Džordanovog brenda.

Po mnogima najbolji košarkaš u istoriji smatra da je saradnja njegove kompanije i PSŽ-a bila prirodna.

- Brend "Džordan" i Pari Sen Žermen dele isti stil u sportu i stilu, tako da je ovaj spoj i saradnja bila prirodna - rekao je legendarni Džordan.

Kapiten PSŽ-a - Tijago Silva
Kapiten PSŽ-a - Tijago Silvafoto: Printsreen/Youtube

Nikada do sada "Džordan" oprema nije brendirala neki fudbalski klub i PSŽ će biti privilegovan kao prvi koji će nositi njiohovu opemu.

- Partnerstvo između PSŽ-a i brenda "Džordan" reflektuje ambijiju obe strane da kombinuju stil, performanse i inovaciju. Delimo mnoge vrednosti sa "Džordanom", koji je svetski poznat po sportskom nasleđu i uzbudljivim dizajnima. Verujemo da je ovo partnerstvo, koje će zadovoljiti i naše navijače, pomoći i nama kao klubu da dopremo do nove publike i proširimo naš globalni uticaj- rekao je prvi čovek Svetaca Naser El-Kelafi o

partnerstvu sa američkim brendom.

Kako vam se čine novi dresovi francuskog šampiona napišite nam u komentarima.

Svi ljubitelji fudbala u Srbiji imaće mogućnost da vide nove dresove PSŽ-a uživo u duelu za Crvenom zvezdom, koji je na programu 11. decembra na stadionu "Rajko Mitić".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.