MAŽIĆ ODGOVORIO NA KLOPOVE PROZIVKE: Nemac ga je prozivao zbog poraza u finalu, a Srbin mu nije ostao nimalo dužan!
Foto: EPA/Tatyana Zenkovich, AP

NAPRED, MILORADE!!!

MAŽIĆ ODGOVORIO NA KLOPOVE PROZIVKE: Nemac ga je prozivao zbog poraza u finalu, a Srbin mu nije ostao nimalo dužan!

Klope, ne kači se sa Srbima, valjda te je Buvač to naučio

Objavljeno:

Ne dirajte Milorada Mažića... To je poruka koju je Jirgen Klop saznao na teži način, pošto mu je srpski sudija odgovorio na prozivke.

Podsetimo se šta je Nemac rekao dva meseca posle finala Lige šampiona, a povodom faula Serhija Ramosa

- Da je VAR mogao da se upotrebljava, to bi bila idealna situacija (duel sa Salahom). Ne kažem da je trebalo da se da crveni karton, ali trebalo je da se konstatuje da je to nemilosrdno. U takvim situacijama mora neko da sudi bolje. Svako ko nije navijač Reala za to bi rekao da je nemilosrdno i brutalno. Nisam siguran da ćemo se ikada susresti sa tako nečim, da jedan igrač udari laktom golmana, a da poput rvača obori najboljeg strelca tima i izbaci ga iz igre i onda dobija utakmicu. To je ono o čemu treba da se priča - rekao je Kop te dodao:

- Obično ako uradite nešto kao što je to Ramos, budete kažnjeni. Neko će to videti kako treba i poslati vas van terena na četiri ili pet nedelja. Ali u ovom slučaju, nije bilo ništa. Sudija mora da ima hrabrosti da odluči utakmicu. U finalu to nije bio slučaj, a posle će da pišu o meni da sam loš gubitnik.

Mažić ne krije da ga je iznenadio trenutak tog komentara Nemca.

- Iznenadio me je trenutak tog komentara, dva meseca posle finala Lige šampiona. Ne sećam se, nisam ni čuo ni video da je Klop to rekao nakon susreta, a tada su možda emocije najjače, ali se i utakmica najbolje vidi. Tu bih zastao u komentarisanju tog, u suštini, detalja bez mnogo značaja. Ima tu još jedan bitan detalj: svaki trener ili funkcioner pokušava da zaštiti svoje igrače ili ekipu, naročito posle teške sezone i pre početka nove. Najlakše ili najbezbolnije je tražiti krivca ili izgovor. Da je stvarno tu bilo nečega za komentarisanje, ne bi se čekalo dva meseca. Svako ko i malo poznaje fudbal, jasno je mogao da sagleda stvari u toku utakmice. Nema tu velike filozofije, eho meča ne može da traje unedogled. Prvi utisci imaju najveću težinu - rekao je Mažić u intervjuu za Nedeljnik.

Podsetimo, Liverpul je u finalu Lige šampiona poražen od Reala rezultatom 3:1.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Nedeljnik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.