NIJE SAŠA ILIĆ: Iliev pred smenom u Partizanu, a menja ga još jedna klupska legenda
Foto: Filip Plavčić

PRONAŠAO BLEKIJA U HODNIKU

NIJE SAŠA ILIĆ: Iliev pred smenom u Partizanu, a menja ga još jedna klupska legenda

On je u bliskoj budućnosti radio u klubu, ali je posle velikog neuspeha morao da ide... Sada bi mogao da se vrati

Objavljeno:

Ivici Ilievu su, kako prenose srpski mediji, izgleda odbrojani dani u Partizanu. Iako nema nikakvih zvaničnih potvrda, novi sportski direktor crno-belih mogao bi da bude nekadašnji trener Ivan Tomić, koji je već sedeo u direktorskoj fotelji od 2007. do 2009. godine, piše Blic.

Rukovodstvo Partizana označilo je Ilieva kao jednog od krivaca za slabije rezultate na početku sezone, ali i gubitka šampionske titule prošle sezone. Zato je kontaktiran Ivan Tomić, koji već ima iskustvo u ovom poslu.

Ivica Iliev
Ivica Iliev foto: Beta

Za vreme njegovog prvog mandata na poziciji sportskog direktora Partizan je osvojio dve duple krune, a Tomić je u Humsku doveo buduće ljubimce navijača Dijaru, Moreiru, Žuku…

Manje uspeha je imao kao trener Partizana u periodu od decembra 2015. do jula 2016. godine. Tada je sa klubom iz Humske osvojio Kup Srbije, ali je posle rane eliminacije u kvalifikacijama za Ligu Evrope od Zaglebja podneo ostavku.

U tom periodu, crno-beli su igrali očajno i u Superligi, ali su naposletku uspeli da uzmu titulu, ali tek kada ih je preuzeo Marko Nikolić.

Ivan Tomić
Ivan Tomić foto: Fonet

Tomić je ostao poznat i po alibi izjavama posle poraza od Crvene zvezde u sezoni kada je Grof Božović osvojio titulu sa klubom iz Ljutice Bogdana, ali je poznat i po jednom genijalnom otkriću - Nikoli Blekiju Milenkoviću, koga je otkrio doslovno na hodniku u Zemunelu.

Tu priču je pre više od godinu dana za Espreso.co.rs potvrdio upravo Ivica Iliev, koji je uvek u superlativima pričao o svom bivšem saigraču.

Ono što treba napomenuti je činjenica da je Iliev na početku sezone rekao da, ukoliko Partizan ne osvoji titulu, on ide... Dakle, sezona je tek počela, možda treba dozvoliti čoveku da odradi još jedan prelazni rok, znamo da zimska pauza mnogo toga može da promeni.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.