Potpisao je predugovor sa Junajtedom, spremao se za Mundijal, a onda je dobio metak u glavu! Sad živim od prodaje hleba!
Foto: Printscreen/youtube

fenomen

Potpisao je predugovor sa Junajtedom, spremao se za Mundijal, a onda je dobio metak u glavu! Sad živim od prodaje hleba!

Čovek koji je bio pred potpisom za Mančester junajted, dobio je metak u glavu od kojeg je jedva preživeo!

Objavljeno: 17:58h

Paragvajski fudbaler Salvador Kabanjas bio je jedan od najboljih napadača Južne Amerike, ali je zbog sukoba sa jednim meksičkim narko dilerom "dobio" metak u glavi.

On je bio upucan u klubu po imenu "Bar bar" 25. januara dok je bio član Amerike, a kasnije se čak i oporavio od toga i ponovo zaigrao fudbal, ali nije uspeo da povrati prepoznatljivu formu formu.

- Potpisao sam predugovor za 1,3 miliona funti za transfer u Evropu. Rekli su mi da idem u Mančester junajted - rekao je Kabanjas za "Telefuturo" i dodao:

- Moj tadašnju klub Amerika udvostručila mi je platu, dala mi stan u Akapulku i još jedan u Kankunu kako bi me zadržali.

Kabanjas je zahvaljujući sudbini preživeo, lekari ga i dan danas smatraju fenomenom zbog toga, ali nikada nije ispeo da povrati formu koja ga je dovela na prag Old Traforda.

Do nesrećnog događaja imao je 44 nastupa za Paragvaj i dao 10 golova, a za pet klubova u kojima je igrao bio je strelac 174 puta.

Međutim, nakon ranjavanja sve je krenulo nizbrdo za Kabanjasa. Žena ga je ostavila i odvela decu, a uzela mu je i kuću, vrednu devet miliona evra.

- Kada igraš, zvezda si, a kad ne igraš, nikoga nije briga za vas. To je tužno. Bio sam idol u Paragvaju, a niko iz Saveza ili reprezentacije nije mi pomogao - rekao je Salvador.

Posle svega, Kabanjas je uspeo da se povrati, ali nije uspeo da se priključi bolje timu od trećeligaša, pa je morao da potraži neki posao pored fudbala i zaposlio se u očevoj pekari kao raznosač hleba.

- Ljudi me prepoznaju kad im razvozim hleb i pitaju me... Kažem im da sam srećan što sam uopšte živ i pokušavam da se oporavim. I dalje verujem, iako sam sve izgubio - kazao je Salvador Kabanjas.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.