Lično ću da pozovem Delije na stadion: Gobeljić ima ideju kako da dovede na navijače na meč sa Radnikom!
Foto: Starsport©

superliga, 8. kolo

Lično ću da pozovem Delije na stadion: Gobeljić ima ideju kako da dovede na navijače na meč sa Radnikom!

Izabranici Vladana Milojevića ne osećaju pritisak pred nastavak prvenstva, već jedva čekaju da istrče na teren

Objavljeno:

U subotu od 20:30 časova na stadionu „Rajko Mitić“ fudbaleri Crvene zvezde dočekuju ekipu Radnika iz Surdulice u okviru osmog kola Superlige Srbije.

Kako ističe Zvezdin univerzalac Marko Gobeljić to će biti odlična prilika da navijači uživaju u odličnoj fudbalskoj predstavi.

- Prijao nam je kraći odmor tokom reprezentativne pauze posle uspeha na evropskoj sceni i odličnih igara u domaćoj ligi. Nastavljamo borbu za šampoionsku titulu. Svi smo videli koliko veliko interesovanje vlada, posebno sada kada su se prodavale karte za Ligu šampiona i vleoo bih da vidimo i pred prvenstvenu utakmicu takve gužve. Mi igrači ćemo biti najsrećniji ako to doživimo. Ekipa Surdulice je zaista nezgodan protivnik, zato ćemo morati da uđemo u utakmicu maksimalno fokusirano, da se dobro postavimo na terenu, budemo oštri i borbeni kako bismo zabeležili novu pobedu - rekao je Gobeljić.

Marko Gobeljić
Marko Gobeljić foto: Starsport©

Izabranici Vladana Milojevića ne osećaju pritisak pred nastavak prvenstva, već jedva čekaju da istrče na teren.

- Nema pritiska kod nas, navikli smo da u svakoj utakmici u svakom takmičenju moramo da pobedimo. Stekli smo veliko iskustvo protekle sezone, ekipa je ostala na okupu i to je naša velika prednost. Stigla su nam i pojačanja, reč je o zaista odličnim igračima. Imamo dva izuzetno kvalitetna tima, ko god izađe na teren daće svoj maksimum, nema potrebe sumnjati u pobedu.

Marko Gobeljić na meču protiv Vojvodine
Marko Gobeljić na meču protiv Vojvodine foto: Fonet

Gobeljić očekuje fantastičnu podršku na subotnjoj utakmici.

- Ja ću okačiti na sve svoje društvene mreže poziv za navijače, toliko nam znači njihova podrška. Poručio bih samo da bismo mi fudbaleri bili najsrećniji kada bismo u prvenstvu videli prepune tribine. Sada je vreme da napunimo Marakanu pred početak Lige šampiona – poručio je Gobeljić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.